Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je neprikladno ponašanje!'

Liječnici i medicinske sestre zbog ove su snimke odmah dobili otkaz

liječnici
Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.04.2017.
u 11:51

Iz kolumbijske klinike je potvrđeno kako je otpušteno petero liječnika i medicinskih sestara jer su prekršili protokole bolnice

Snimka liječnika i medicinskih sestara koji plešu u operacijskoj sali dok im pacijent gol leži na stolu obišla je svijet, a medicinsko je osoblje zbog svog ponašanja otpušteno iz bolnice. Video je nastao u kolumbijskoj klinici Santa Cruz de Bocagrande, a snimio ga je jedan od liječnika.

Na snimci se čuje glazba i smijeh, a sestre plešu oko pacijenta kojeg se treba operirati.

Iz Klinike je potvrđeno kako je otpušteno petero liječnika i medicinskih sestara jer su prekršili protokole bolnice.

– Poštovanje prema pacijentima je najvažnija stvar u našoj klinici i jako nam je žao zbog neprikladnog ponašanja u operacijskoj sali onih koji kao profesionalci rade u zdravstvenom sustavu – priopćili su iz Klinike te se ispričali za ponašanje svoga, sada već bivšeg, osoblja. 

>> Kada se rodila ova beba, liječnici su ostali potpuno šokirani

>> Imao je 180 kilograma i izgledao ovako, a sada svojom pojavom sve obara s nogu

Komentara 1

DU
Deleted user
12:57 12.04.2017.

Pa kaj? U Našoj maloj klinici kirurg dr. Kunić i internist dr. Slaviček igraju minigolf dok ipacijent leži na operacijskom stolu, a promatra ih primarijus i anesteziolog dr. Guzina. Dakle, i u nas uma toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije