Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE NAVIJAČU
Povratak na članak

'Bio sam u Lepoglavi i Remetincu. Naći ću vas i ubiti, je l' vi uopće znate tko sam ja?'

Napomenuo je i kako je moguće da ga je "okrenulo u glavi" jer mu se alkohol pomiješao s nekoliko vrsta lijekova koje konzumira jer je na terapiji kojom svoju dugogodišnju ovisnost o heroinu i kokainu drži pod kontrolom.

Komentari 52

RE
Rex
15:24 28.11.2017.

Ma to treba koknut i spasiti društvo i njega........nema tu pomoći........u članku pise "navijac"jadne su to novine,a ovaj kriminalac nezna ni kako lopta izgleda..............to vam je cijela Torcida.......jadnici

VL
IP
info_punkt
15:07 28.11.2017.

ti Pintarići su izgleda problematični. Prije 30-tak godina bio je neki Vinko Pintarić, isto samo fizdarije s njim...

VL
AB
abendblatt
16:17 28.11.2017.

Sa 2,83 promila alkohola u krvi,ne moze biti ubrojiv,ali sunjam u njegovu konzumaciju heroina i kokaina u Lepoglavi.

VL
NE
Neutralac
15:48 28.11.2017.

Jedna jedina stvar koja mi fali iz komunizma je efikasna "milicija" prema kriminalcima. Na zalost bili su efikasni i protiv "politickih" ..... Sve drugo mi ne fali. drugo mi ne fali.

VL
DU
Deleted user
15:08 28.11.2017.

Mislim da policija ima poseban "Blackwater" za ovakve...

VL
MA
..Marsijanac
16:00 28.11.2017.

Za takve u USA policajci imaju metak...

VL
IL
ilijan1a
16:06 28.11.2017.

Zloglasni zagorski serijski ubojica Vinko Pintarić rodio se 1941. u okolici Bjelovara. Prvo ubojstvo počinio je u Zaboku sa 32 godine, u travnju 1973. Pijan i u napadu ljubomore zamislio je kako ga njegova supruga Katica vara s prvim susjedom Vidom Želimorskim. Ubio ga je hicem iz puške, a potom pobjegao. No 18 dana nakon zločina ipak se predao policiji, a sudac ga je poslao na psihijatrijsko vještačenje u bolnicu Vrapče. Tri mjeseca kasnije pobjegao je iz bolnice, te stigao do doma svoje supruge u trenutku dok ga je ogovarala rođakinji. Bez razmišljanja povukao je i okidač. Metak ju je pogodio u glavu i na mjestu je poginula. Opet se dao u bijeg, te se tri mjeseca skrivao od policije. Opet se odlučio predati, i tada ga je sud zbog dva ubojstva, jednog pokušaja ubojstva i pucanja po kućama osudio na smrt. Pintarić je tada iskoristio zakonsko pravo da mu smrtna kazna bude preobličena u kaznu zatvora u trajanju 20 godina. Kaznu je služio u Staroj Gradišci. Nakon osam godina, odlučio je opet pobjeći, te u veljači 1982. i uspio u tome. Sljedećih osam godina skrivao se po zagorskim selima. Bio je u selu Andraševci, pa kod ljubavnice Barbare Šipek u Donjoj Stubici. Požalila mu se kako joj je susjed Štef Kišur štapom zatukao pile i bacio ga u njezino dvorište. Pintarić mu je presudio metkom u čelo u lipnju 1990. Istoga mjeseca ubio je u Začretkom Proseniku Rudolfa Belinu, ovoga puta zbog paranoje. Vjerovao je da ga je Belina izdao policiji. Posljednji put Vinko Pintarić

VL
DU
Deleted user
15:25 28.11.2017.

Bandic isto pijan prijetio policajcu, pa danas gradonacelnik, moguce i Pintarica ceka danas sutra neka vlastelinska funkcija, morti da bude intimus KGK, no ima ogroman feler jer zagrepcanec, a ne autohtoni ganger

VL
SM
san.martino
20:32 28.11.2017.

Za ovakve treba uvesti elektricnu stolicu! Sto da uopce zivi ova spodoba!?

VL
Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
17:43 28.11.2017.

U bivšoj državi su takve liječili u podrumima murije-i mir Božji.

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:20 28.11.2017.

Tip je sigurno teški probisvijet, mjesto mu je u Lepoglavi, ali (uvijek taj ali) čemu ga jedan policajac, koji treba biti primjer vladanja i poštivati gradjane, lupa pendrekom po glavi (to mu vjerujem)?! Mislim da bi i tog policajca trebaloo poslati psihijatru na vještačenje, jer takvo ponašanje ukazuje na neki teški duševni poremečaj!

VL
DU
Deleted user
18:06 28.11.2017.

lik je već praktičar hrvatskog krivosuđa, zna da suci oslobađaju pijane, drogirane ili sinkopirane. sve je olakotna okolnost kad si protuha ili silnik, za njih je hrvatska raj na zemlji.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:30 28.11.2017.

Pa zar vam nije žao jadnika - on sam ne zna "tko je on", imajte srca, možda ga netko prepozna, dobri ljudi, gdje ste?

VL
RO
roland
15:34 28.11.2017.

Ha, ha...kriminalac, ali baš primjer okorjelo kriminalizirane osobe. Treba ga dobro oderati kaznom od 3 godine i dati mu još 3 godine sigurnosne mjere obveznog liječenja od alkoholizma... U Zatvorsku bolnicu na 3 godine, bez uvjetnog otpusta, pa će ondaa razmisliti prije nego bude ponovno uzeo čašu alkoholog pića u ruke... Okrenulo ga, uzima lijekove, ne uzima lijekove, u zatvoru nije pio , pa mu je tolerancija na alkohol pala, lupkao ga pendrekom po glavi,...sve to neka priča u Zatvorskoj bolnici, a ne na sudu

VL
KA
katanga
07:57 29.11.2017.

sažetak svih komentara vidim kao "narodno suđenje" iz 1945-1950. mislim da se prvo trebamo upitati gdje je istina, ako je istina da ga je policajac "lupkao pendrekom po glavi" bez nekog razloga (razlog za "lupkanje" uopće ne može postojati, onda se treba policajca stegovno tretirati i educirati, zamislite se u poziciji izdvojenog iz mase gdje ti netko "daje do znanja" da si smeće i da može raditi sa tobom štogod hoće, kako biste Vi osobe sa integritetom reagirali???

VL
VI
Vito
09:35 29.11.2017.

kako bi se utvrdilo da li je u vrijeme kada je prijetio policajcima bio neubrojiv ili smanjeno ubrojiv. --- u vrijeme počinjenja kaznenog djela imao 2,68 promila alkohola u krvi. :::: Obziromna sudsku praksu ovaj ne samo da je "ubrojiv", nego je i nadprosječno inteligentan pa je potpuno svijesno prijetio policajcu koji ga je lupao pendrekom po glavi u policijskoj postaji pod policijskim nadzorom. __ Ne samo da bi policajac koji je to radio morao dobiti otkaz, nego bi i sudac koji je i pokrenuo postupak morao biti izbačen iz pravosudnog sustava. __ Izazivati pijanca i onda ga tužiti za kazneno djelo mogu isključivo pokvareni i korumpirani zlotvori koji se skrivaju iza sudske i policijske moći. __ Ne branim pijanca, ali što je prevoše previše je u svakom pogledu. __ Zar nije dovoljno što su ga zatovirli??? __ Zar ga zatvorenogh još moraju dražiti, a znaju koliko je "napuhao"??? __ Stvarno bi "policajac" morao ostati bez posla, a ako nije Hrvat ujedno i izbačen iz Hrvatske, jer se tako ne smije ponašati hrvatski policajac, pogotovo ako je Hrvat.

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
16:37 28.11.2017.

Takve na vješala da ne glođu državni proračun i porezne obveznike

VL
DU
Deleted user
20:20 28.11.2017.

Ma kaj buš ti ajde tamo bjež mamici u krilo dok nije postalo gusto....

VL
NO
nogogaz
10:58 29.11.2017.

Tradicionalni balkanac. Nista neobicno za balkan.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:42 29.11.2017.

Jel vi znate uopće TKO SAM JA ?,,,se vas bum tužil !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.