Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajniraju nakit

Lejla Filipović: Tarik iz solidarnosti prema meni ne ide na skijanje

lejla
Luka Stanzl/Pixsell
10.11.2012.
u 11:00

– Suprug osluškuje moje želje i još se nije dogodilo da mi je nešto poklonio i da sam to spremila u ladicu i zaboravila na taj dar. Kupuje mi nakit i odjeću s kojom zna da ne može pogriješiti.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović sa suprugom Tarikom zaštitno je lice jedne zlatarnice za koju će s glumcem i TV voditeljem i dizajnirati nakit.

Kakav ste nakit osmislili?

– Na proljeće će u prodaji biti moja ženska i Tarikova muška kolekcija. Riječ je o zlatnom nakitu koji će u skladu s proljećem biti nježniji i, nadam se, cijenom prihvatljiv.

Kakav nakit volite nositi?

– Volim krupan komad nakita, ali da je i decentan. Nikad neću istovremeno nositi velike naušnice i veliku ogrlicu, volim istaknuti samo jedan komad nakita.

Kad vam suprug nešto poklanja, pogodi li bez greške vaš ukus?

– Osluškuje moje želje i još se nije dogodilo da mi je nešto poklonio i da sam to spremila u ladicu i zaboravila na taj dar. Kupuje mi nakit i odjeću s kojom zna da ne može pogriješiti.

Prije našeg razgovora bili ste u školi na informacijama. Kakav je učenik vaš devetogodišnji sin Dino?

– Sad je treći razred. Prvi i drugi razred prošli su bezbolno. Zbilja sam zadovoljna Dinom i nikad se ne šokiram kada dođem na informacije.

Komentara 4

NE
nenek666
11:09 10.11.2012.

Ja iz solidarnosti prema svom buđetu nejdem na pivu u kafić,nego na dučansku.

NE
nenek666
11:23 10.11.2012.

Maraton nisam ,al me smeta da se ljudi djele po imenima ,a ne po djelima ,a inače mi se znaš kaj fučka za Lejlu Tarika ,a bgme iza tebe.

M3
Miške 3
12:48 10.11.2012.

Svaka mu čast.A i njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije