Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBITNICI I GUBITNICI PUTINOVA RATA

Legitimiziranje Putinovih osvajanja izazvalo bi potpuni kaos, prije svega na Balkanu

24.02.2023.
u 22:33

Jesu li se Xi i Putin ipak preračunali kada su zaključili da moć Zapada opada i da je kucnuo čas za svrgavanje Amerike s globalnog prijestolja?

Komentara 26

PD
plavi-devet
11:08 25.02.2023.

Treba 300 milijardi dolara zaplijeniti od stakorusije i poslati za te pare Ukrajini tisuce tenkova, aviona i raketnih lansera s nekoliko milijuna komada granata, bombi i raketa. Da potpuno pobije sve ruske stakore.

Avatar crni_karton
crni_karton
08:41 25.02.2023.

Najveci gubitnik ovog rata je Europa. Za pametne to je ocigledno vec sada, a i oni sa manjim IQ ce to vrlo skoro shvatiti...

DU
Deleted user
04:59 25.02.2023.

Ovo je kvazianaliza, samo eto, da se nešto piše. Legalizirao ti ili ne, stanje na terenu je takvo kakvo je. Možeš se pjenit, lupati glavom o stablo, vikati "ja sam u pravu, moja borba je pravedna", situacija te natjera u realnost čvrstog stajanja na nogama. Rat u Ukrajini je i dobio ideju od pomjeranja granica na Balkanu. Kosovo je neovisno, RS ima konfederalni status i ponaša se kao država u državi. Kad mogu oni, zašto ne bi i drugi? Da je kao desert i Katalonija uspjela, danas bi imali bar 4 rata u blizini nalik ovome. Srećom, Španjolska nije čekala da vidi dokle će to ići nego je to sve sasjekla odmah, čim je proklijalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije