Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvoritelj
Povratak na članak

Lažnom diplomom kineziologije do licencije u nogometu

Riječ je, neslužbeno doznajemo, navodno o diplomi Kineziološkog fakulteta u Zagrebu

Komentari 5

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
19:59 18.04.2014.

Kaj je to "licencija"? Isto nasa rijec kao i delicija. Ili tajkun. Kaj nije dozvola, poslastica , itd.

VL
Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:00 18.04.2014.

E nes ti njega, kaj nije krivotrorio diplomu nekog faksa koji je tesko zavrsiti, a ne DIF.

VL
PO
ponavljac
22:16 18.04.2014.

jake li diplome DIF , ali nema veze poput mnogih sa veleučilišta i sličnih umotvorina prof, dr.sc primorca udio VSS kadra se popeo na 18% , naravno to nijedan normalan privatnik koji se bavi proizvodnjom ne zapošljava, a posebno ne stranci , ali zato na državnom koritu ima mjesta koliko hoćeš , plaćica 10 000 kn i više , dovoljno je samo pogledati MUP i MORH

VL
DO
doktorica
08:53 19.04.2014.

odmah na Goli otok,neka tuca kamenje skupa sa onom djevojkom koja je falsificirala pokaz,pa neka vide što je pravna država na djelu,a ne da kao Mercel dirigira iz zatvora,kaj got!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.