Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvoritelj

Lažnom diplomom kineziologije do licencije u nogometu

diploma
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.04.2014.
u 19:17

Riječ je, neslužbeno doznajemo, navodno o diplomi Kineziološkog fakulteta u Zagrebu

Fakultetsku diplomu krivotvorio je, sumnja se, 28-godišnjak iz Antunovca 2011. godine. Kako je to izveo, još se istražuje.

Riječ je, neslužbeno doznajemo, navodno o diplomi Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Njome si je ishodio pojedina prava i licencije. Policija nije iznosila detalje, no doznajemo da ju je iskoristio u nogometu.     

>> Brkić, Sabo, Lovrić Merzel... Isti proizvod u drugom pakiranju

Komentara 5

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
19:59 18.04.2014.

Kaj je to "licencija"? Isto nasa rijec kao i delicija. Ili tajkun. Kaj nije dozvola, poslastica , itd.

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:00 18.04.2014.

E nes ti njega, kaj nije krivotrorio diplomu nekog faksa koji je tesko zavrsiti, a ne DIF.

PO
ponavljac
22:16 18.04.2014.

jake li diplome DIF , ali nema veze poput mnogih sa veleučilišta i sličnih umotvorina prof, dr.sc primorca udio VSS kadra se popeo na 18% , naravno to nijedan normalan privatnik koji se bavi proizvodnjom ne zapošljava, a posebno ne stranci , ali zato na državnom koritu ima mjesta koliko hoćeš , plaćica 10 000 kn i više , dovoljno je samo pogledati MUP i MORH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije