Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA PREVARANTICA (48)

Lažno se predstavljala kao medicinska sestra i liječnica, pa besplatno boravila u apartmanima

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.03.2021.
u 08:26

Tužiteljstvo je tražilo da joj se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu, odredio joj je  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljana  djela.

Za više prevara osumnjičena je 48-godišnjakinja koja je ispitana u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Tereti ju  se da se od 4. rujna 2020. pa do 7. ožujka 2021. u više navrata neistinito predstavljala kao medicinska sestra te je  iznajmljivala apartmane na području Zagreba. Boravila bi u apartmanima, a zatim bi ih napustila bez da je platila troškove smještaja

Sumnja se i da se neistinito predstavljala kao liječnica te dogovarala bolnička liječenja i dijagnostičke obrade, a potom od oštećenika uzimala novac. Tako si je, kako se sumnja, nezakonito pribavila 7.150 kuna.

Tužiteljstvo je tražilo da joj se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu, odredio joj je  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljana  djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije