Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen prevarant

Lažnjake iz BiH prodavao kao odjeću poznatih marki

odjeća
Thinkstock
03.07.2014.
u 17:34

Kupce je dovodio u zabludu o podrijetlu odjeće i obuće, protupravno "zaradivši" nekoliko stotina tisuća kuna.

Policija je zbog povrede žiga kazneno prijavila 53-godišnjaka iz Slavonskog Broda, osumnjičenog da je tijekom ove i prošle godine prodavao "lažnjake".

Prodaju razne sportske odjeće i obuće zaštićenih robnih marki oglašavao je putem interneta, iako je znao da je znak na robi krivotvoren. Robu je nabavljao u Bosni i Hercegovini, a prodavao je diljem Hrvatske. Kupce je dovodio u zabludu o podrijetlu odjeće i obuće, protupravno "zaradivši" nekoliko stotina tisuća kuna.

>>Na lažnim markama obuće zaradila je stotine tisuća kuna
 

Komentara 1

DU
Deleted user
10:02 04.07.2014.

Da je robu stavio na kola i od sela do sela i nitko ga ne bi skužio, ovako preko neta to je stvarno teški oblik prijevare članice EU i NATO pakta. Nadam se preventivnoj akciji bez pilotnih letjelica nad području sjevernog Balkanistana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije