Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvoriteljica
Povratak na članak

Lažirala diplomu i zaposlila se u obrazovnoj ustanovi

Protiv osumnjičene 28-godišnjakinje slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Komentari 5

KR
krapinek
11:34 06.11.2012.

to više i nije vijest u hrvatskoj

VL
KM
KMG
14:06 06.11.2012.

Eto dao Bog da ona i njoj slični nikad se ne zaposlili i po mogućnosti dobili kaznu zatvora barem godinu dana! Neradnici kako god okreneš!!

VL
CV
crna vrana
16:38 06.11.2012.

Kaj je ova mislila - prečicom do diplome ? Ne može to tako. Tatek treba odriješiti kesu, pa lijepo polako kupovati ispit po ispit, pa tek onda diploma, he he..

VL
TO
Toni50
23:34 06.11.2012.

Koje sranje šta je razlika platiš kupiš diplomu ili si ju sam ( jeftinije izdaš ) .. Bolje kupiti original nije kažnjivo za mnoge pametne ... Vrijedi dok si živ a ovo eto neke i uhvate ako loše falsificiraju !

VL
MI
Milkica
17:49 07.11.2012.

"Dovela je u zabludu javne bilježnike..." Za boga miloga, pa čemu javni bilježnici služe?! Zar im je cilj samo uzeti lovu (jer su, prema zakonu, neizostavna karika u lancu) ili bi ipak trebali provjeriti dokumente s kojima rade? Ovo jee retoričko, odavno je jasno da im je cilj samo uzeti novac. Jer oni NIKAD ni za što nisu krivi. Lopovska država.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.