Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvoriteljica

Lažirala diplomu i zaposlila se u obrazovnoj ustanovi

diploma
VL FOTO
06.11.2012.
u 11:05

Protiv osumnjičene 28-godišnjakinje slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Dubrovački policajci sumnjiče 28-godišnjakinju za krivotvorenje isprave i ovjeravanje neistinitog sadržaja. Naime, nju se sumnjiči da se temeljem krivotvorene potvrde o stečenoj visokoj stručnoj spremi u 2009. godini zaposlila u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi te da je 2012.godine dovela u zabludu javne bilježnike koji su ovjerili spomenutu krivotvorenu potvrdu kao i krivotvorenu diplomu o stjecanju visoke stručne spreme, nakon čega je ovjerene preslike predala kao prilog prijavi za polaganje stručnog ispita.

Protiv osumnjičene 28-godišnjakinje slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Komentara 5

KR
krapinek
11:34 06.11.2012.

to više i nije vijest u hrvatskoj

KM
KMG
14:06 06.11.2012.

Eto dao Bog da ona i njoj slični nikad se ne zaposlili i po mogućnosti dobili kaznu zatvora barem godinu dana! Neradnici kako god okreneš!!

CV
crna vrana
16:38 06.11.2012.

Kaj je ova mislila - prečicom do diplome ? Ne može to tako. Tatek treba odriješiti kesu, pa lijepo polako kupovati ispit po ispit, pa tek onda diploma, he he..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije