Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJECA SVE DEBLJA
Povratak na članak

Lara (11): Cijeli moj razred želi imati više tjelesnog

Dvaput tjedno po 45 minuta premalo je, ističu stručnjaci, a ni izvan škole ne bave se sportom

Komentari 3

DR
dragica949
21:02 28.08.2015.

Vjeronauk u Crkvu,djeca na gimnastiku.

VL
DA
Djeca_Arbata
21:24 28.08.2015.

Više tjelesnog, a matematiku ukinuti...nakon šestog razreda uvesti dva sata sjedenja u kafićima da se klinci priviknu na "obaveze"...

VL
OS
osica
20:40 29.08.2015.

Ma ne fitiljite, za kvalitetnu prehranu treba više para, kojeg roditelji jednostavno nemaju. Glavno da su jeca sita, a ostalo je za bogate u našoj zemlji. O čemu pričamo i radimo analize i komentare kad su nam mnoga djeca bila doslovce gladna u školi prošle školske godine. Dok jedan savjesni ravnatelj nije o tome progovorio za medije . Mislite li da će ove biti bolje.? ne, čekajte početak školske godine, djeca će mnoga i dalje biti gladna, oni s posebnim potrebama neće imati asistente... Dijela govore više od riječi. Pokažite ih ,jer nam prazne analize , prosjek "djece i unuka tajkuna i obične djece " daje iskrivljenu sliku. Neki su debeli od izbobilja jer se njima roditelji ne bave, guraju profesije" a druga djeca su debela od neimaštine. Nemaju roditelji za "tanke crne šnite kruha, već se najedu jeftinijeg bijelog."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.