Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dokazi

Lanzina meta bila učiteljica prvog razreda koji je pobio?

adam lanza, imena žrtava (1)
REUTERS/Pixsell
07.01.2013.
u 16:52

Prijašnji izvještaji govorili su o tome da je Lanza napao školu jer je njegova majka Nancy Lanza u njoj volontirala te je bio ljubomoran jer je mislio da je voljela učenike u školi više od njega.

Novi dokazi u slučaju masakra u školi Sandy Hook u Newtonu potencijalno upućuju na to da je meta Adama Lanze zapravo bila Lauren Rousseau (30), učiteljica razreda u kojem je pucao, piše Daily Mail. Naime, 20-godišnji masovni ubojica zapucao je na nekoliko automobila na parkiralištu uključujući i na automobil 30-godišnje učiteljice L. Rousseau.

Razred Lauren Rousseau bila je ubojičina druga stanica nakon što je ubio ravnatelja i školsku psihologinju u njihovu uredu. Rousseau je upucao u glavu te ubio 15 od 16 učenika u učionici njezina prvog razreda. Prijašnji izvještaji govorili su o tome da je Lanza napao školu jer je njegova majka Nancy Lanza volontirala u njoj te je bio ljubomoran jer je mislio da je voljela učenike u školi više od njega.

Policija je otkrila još jedan zanimljiv detalj o masakru u školi u Newtonu u američkoj saveznoj državi Connecticut. Naime Adam Lanza je za vrijeme masakra nosio čepiće za uši kako bi zaštitio sluh. Smatraju da je čudno što se brinuo o zaštiti sluha ako se namjeravao ubiti.

>> Ubojici mališana pušku je u ruke stavila majka

Komentara 1

SP
spaceoutsider
18:47 07.01.2013.

U službenu verziju, koja je puna rupa kao švicarski sir, vjeruju samo naivni i neinformirani ljudi. Izgleda da je to bila false flag operacija. Na primjer: nitko nije preživio, što se nikad nije događalo u sličnim masakrima, jer se netko potrudio da nema svjedoka, auto s kojima se navodno dovezao naouržani mali Lanza uopće nije njegov, hitnoj medicinskoj pomoći nije dozvoljen pristup žrtvama, nitko od roditelja i rodbine nije smio vidjeti žrtve, filmovi iz sigurnosnih kamera su jednostavno nestali, jedna je djevojčica proglašena žrtvom, a pojavila se na slici s Obamom kad je posjetio školu, jednoj je djevojci postavljena na internetu in memoriam stranica 4 dana prije navodnog masakra, dvoje navodnih roditelja čija su djeca poginula raskrinkani su kao glumci koji rade za Homeland security itd. Izgleda da je sve pripremljeno da se lakše osigura razoružavanje Amerikanaca iako to neće proći lako. Foxnews prije dva dana najavljuje građanski rat, a Homeland Security je već naručio 46 milijardi komada municije. Žalim američki narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije