Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade

Lalovac dobio još jednu funkciju: Predsjednik je Uprave agencije za sanaciju banaka

Boris Lalovac
Patrik Macek/PIXSELL
11.06.2014.
u 17:04

Nakon smjene bivšeg ministra financija Slavka Linića, Lalovac je uz čelno mjesto ministarstva, odmah na prvoj sjednici Vlade dobio i još 33 funkcije.

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice po dužnosti ministra Borisa Lalovca imenovala predsjednikom Uprave Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka. Nakon smjene bivšeg ministra financija Slavka Linića, Lalovac je uz čelno mjesto ministarstva, odmah na prvoj sjednici Vlade dobio i još 33 funkcije.  

Ivana Kralik, Marija Pećanac i mr. sc. Hrvoje Buljan imenovani su članovima Povjerenstva za rješavanje o žalbama prema Zakonu o radiološkoj i nuklearnoj sigurnosti, kao predstavnici nadležnih tijela, a Inga Žic članicom Resorne radne skupine za provedbu mjere "Masterplan bolnica".

Vlada predlaže i da se zbog isteka mandata razriješe članovi Vijeća za elektroničke medije Damir Hajduk i Ernest Strika. Za nove članove Saboru predlažu Damira Hajduka i Alemku Lisinski.

>>Uz ministarsku, Lalovac dobio još čak 33 nove funkcije!

>>Rajka Ostojića članovi Vlade ispratili pljeskom

>>Ministar Lalovac sa Svjetskom bankom potpisao zajam od 75 milijuna eura

Komentara 4

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
17:16 11.06.2014.

ko još danas živi od plaćice :)

TP
tihomir prdez
18:26 11.06.2014.

Očito je generalni sekretar u pravu, ovaj ima pluća kao kit kad može sve to.

DA
Dagobert
22:42 11.06.2014.

On ima vise Funkcija nego Kim Jong-un, vjecni i najsvjetliji covjek kojeg je svijet vidio, a kad se je rodio otvorilo se nebo i on je jasuci na bijelom konju s krilima projahao cijeli Firmament prije nego je poceo sluziti svom korejskom narodu koji je do vjeka zahvalan da se rodi takv divan covjek. Ma nema veze da su veci dio dana gladni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije