Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na skrbi Udruge 60+

Labrador Cali ostaje bez smještaja, hitno traži dom

Cali
Foto: Privatni album
1/4
14.12.2015.
u 14:42

Labrador Cali spašen je u zadnji tren iz skloništa u kojem su mu odbrojavali 60 dana života. Ostao je živ, ali ga je sreća napustila.

Strpljivo u privremenom smještaju čeka da ga netko primijeti, da netko konačno vidi koliko je poslušan i bistar. S drugim psima nema nikakvih problema, a nije ni od onih pasa koji luduju od jutra do večeri. Voli šetnje i kretanje, ali u skladu s njegovih sedam godina. Obožava ljude, nježan je i privržen i vjerno bi i u stopu pratio svog čovjeka.

Vrlo kratko upoznao je Cali i kako je to kad imaš dom, no zbog bolesti vlasnika vraćen je u privremeni smještaj. Uskoro ostaje i bez njega pa mu Udruga 60+, koja skrbi o njemu, hitno traži dom. Cijepljen je, čipiran i zdrav, za ostale informacije zovite na 098/457-417.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
16:11 14.12.2015.

Daj za promjenu verice radi nesto korisno a ne cili dan peglati po mobitelu!!!

DA
dangebandi
17:55 14.12.2015.

Nek vidi oglase u njuškalu malo pod iznajmljivanje psećih kućica

Avatar plejer_as
plejer_as
18:11 14.12.2015.

šta je to "privremeni smještaj"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije