Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je dospio tamo?

Tko se ne bi splašio! Opasan gost im zalutao u vrećicu špinata iz trgovine

špinat
Foto: Screenshot YouTube
1/3
12.04.2017.
u 09:30

Par iz Marylanda kupio je špinat u trgovini, ali nisu očekivali da će u njemu pronaći otrovnu životinju

Nikad se ne zna što sve može završiti u namirnicama koje kupujete u trgovačkim centrima pa obavezno dobro pogledajte prije nego što ih iskoristite. U to se uvjerio i par iz Marylanda koji je u vrećici špinata koji su kupili u jednom trgovačkom centru pronašao živog škorpiona.

– Vidjela sam da se nešto miče unutar vrećice, no prvo sam pomislila da je cvrčak – ispričala je Sri Sindhusha Boddapati. No, kada je 'kukca' premjestila u plastičnu bocu tada je tek shvatila da se radi o škorpionu.

Njezin suprug, Shanmukha Pranay Rajeev Jerripothula, tada je uzeo bocu s opasnom životinjom i odnio je u trgovinu u kojoj su kupili špinat te ih upozorio kako ga ne bi trebali prodavati jer postoji mogućnost da i u drugim pakiranjima ima škorpiona.

– Na vrećici piše da je tri puta opran, no kako je onda moguće da se u njoj našao škorpion. To me malo brine – rekao je Shanmukha koji neće tužiti trgovinu već samo želi da se ovakav slučaj ne ponovi.

Lanac trgovina Giant Food gdje je kupljeno sporno pakiranje špinata priopćio je kako žale zbog slučaja te da će upozoriti svog dobavljača na ovaj incident i pobrinuti se da se ne ponovi u budućnosti. No, proizvod neće biti povučen s polica. 

>> Doručkovala kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Nije mogla vjerovati što je pronašla

>> Majka napravila ovu fotografiju kćeri, a onda je kraj djevojčice ugledala nešto zastrašujuće

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:23 12.04.2017.

Karolina, unatoč nezavidnom razdoblju kroj prolaziš mi smo uz tebe.

AO
ante.oreskovic75
10:29 12.04.2017.

Čitao sam da su isto našli i u Gvineji Bisao.Važno i provjereno kao i ovo što vi javljate!

LJ
ljudeman
10:32 12.04.2017.

"Splasio" - je li to nova rijec srpsko-hrvatskog jezika?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije