Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

Kumrovečki HNS raspušten – uskoro dolazi povjerenik!

hnskumrovec
03.08.2012.
u 11:52

Anđelko Topolovec: Da Branko Pratengrazer i njegovi ljudi u Kumrovcu nisu sami otišli, ionako bi bili izbačeni iz stranke

Nakon sukoba kumrovečkog ogranka HNS-a i njegova predsjednika Branka Pratengrazera s čelnim čovjekom zagorskog HNS-a Anđelkom Topolovcem, osam dosadašnjih članova kumrovečkog HNS-a ovih je dana napustilo stranku.

Osobna nesposobnost

– Kada nam je Topolovec napisao da on i članovi Predsjedništva više neće potrošiti ni jednu minutu na kumrovečki ogranak, postalo je jasno da samo utjecajni pojedinci mogu uvjerljivošću potaknuti Topolovca da ipak uloži napor i izgladi unutarstranački spor. Javljali su mi se pojedini predsjednici podružnica, hrabreći nas Kumrovčane u  ustrajnosti i govoreći nam da ovakvo ponašanje Topolovca ne može dugo tako trajati te da to nije samo odnos prema jednoj podružnici i osobi nego da je to naprosto Topolovčev stil ponašanja. Kako objasniti Zagorcima da će Anđelko Topolovec, koji je prošao u Sabor, biti korisniji u Narodnim novinama nego  u Saboru. To je znak njegove osobne nesposobnosti u vođenju politike – rekao nam je predsjednik kumrovečkog ogranka HNS-a Branko Pratengrazer dodajući da će mandat člana Općinskog vijeća do kraja ovog mandata obavljati kao nestranačka osoba, kao i da više nema statutarnih mogućnosti postojanja kumrovečkog ogranka jer je od 15 članova stranku napustilo njih osam. Preostali članovi sami će dalje odlučivati o svom političkom djelovanju, rekao je Pratengrazer.

Šteta za ugled stranke

Predsjednik zagorskog HNS-a  Anđelko Topolovec rekao je da bi Pratengrazer zbog nanošenja štete ugledu stranke ionako bio izbačen iz HNS-a. – Ništa se bitnog neće dogoditi, radit ćemo po Statutu. U Kumrovcu ćemo sada imenovati povjerenika koji bi u roku od tri mjeseca trebao sazvati novu izbornu skupštinu i nadam se da će novo vodstvo biti uspješnije – rekao je Topolovec.

Ključne riječi

Komentara 4

BR
branko7000
13:21 03.08.2012.

Izašao sam iz stranke i ponosan sam na to. Kako Topolovec provodi istraživanja o svojoj popularnosti, preporučam mu da istraži tko nanosi veću štetu stranki, on, netko drugi ili ja. Istina i samo istina uvijek je najjači argument svakog tko se politikom bavi. A o njegovom mahanju na njegovom Predsjedništvu praznim papirima, da su to mailovi, koje javnost nije vidjela, a u kojima govorim grozne stvari. Nitko nije želio vidjeti te papire, ali su prihvatili njegovu neistinu o sadržaju nečega, što je teško i reči, a toliko nepismen politički nisam, da bih pisao ono što drugi tračaju. Njemu je najveća korist što sam izašao. Sad ima i dalje oko sebe ljude koji ga slušaju. Upravo pročitah rejting stranke. Ej, gospodine Topolovec i za to sam kriv.

BR
branko7000
13:25 03.08.2012.

I ostaje moj komentar da je Topolovec saborski mandat predao nekom izvan Zagorja, da je time ON najviše naštetio Hrvatskoj narodnoj stranci u Zagorju. I, ne podcjenjivati javnost. Ona zna biti ponekad jako okrutna.

LU
ludva
12:42 04.08.2012.

a kaj je HNS i Topolovec napravil za Kumrovec-. .i kumrovečki kraj??!Vjerojatno će o teme građani dati svoje mišljenje.. i konačni sud.. zna se kad....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije