Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kukasti križ obješen je cijeloj Hrvatskoj koja već godinama tolerira 'Za dom spremni'

Sumnjam da su djeca koja izvikuju 
i crtaju fašistička obilježja na stadionima, pale 
i uništavaju tuđu imovinu, voljena 
i da im je posvećena pažnja

Komentari 102

Avatar diana majhen
diana majhen
12:10 02.07.2015.

umjesto da nešto napišem i prekršim ama baš sva pravila ponašanja, pokušajte samo zamisliti moj komentar :D

VL
MI
misho32
12:15 02.07.2015.

evo ovo vam je dokaz da je Njemačka vazalna država, kada takve moralne kreature sjede u njihovom parlamentu. Taj nas proziva zbog kukastog križa na Poljudu, pravi se blesav a svima je jasno da je taj križ podmetnut od hrvatskihih neprijatelja sa istim ciljem kojem služi i njegovo podmetanje.

VL
FO
ForeignLegion1987
12:59 02.07.2015.

sta im to znaci,,,za dom spremni,,,pa svatko normalan je za dom i familiju i svoju zemlju,,,uvijek,,,spreman,,,svidjalo se to drugovima ili ne ali tako je nemogu to zabraniti ama bas nikome,,,ionako su na odlasku,,,pa ce se mirno sacekati odlazak drugova

VL
BA
bakulušić
12:55 02.07.2015.

Najviše volim kad nam predavanja o ljudskim pravima, slobodame, toleranciji i snošljivosti "prodaju" ljudi koji Titovu sliku drže na zidu. Šteta da nam takav kapacitet čami u tuđoj zemlji. Vratimo ga. Možda progleda.

VL
PA
Pajcek
12:51 02.07.2015.

Gospodinu Juratoviću slijedi sudska tužba zbog obmane glede pozdrava ZDS! Ni u kojem hrvatskom zakonu ne piše da je pozdrav zabranjen i nema presude. Postoji samo mantranje.

VL
BR
brojevi
13:04 02.07.2015.

Juratoviću, kakvi antitotalitaristi kad su na vlasti titotalitaristi i udba -agenti umreženi u sve pore društva. To je kamen smutnje a ne neka fantomska fašizacija društva iskonstruirana u crvenom podzemlju.

VL
KA
kajinx
13:49 02.07.2015.

Svi znamo koje hijene komadaju živo hrvatsko meso, ali bilo bi dobro napraviti njihov spisak. Toliko ih ima da im se zagubi trag. Počnimo sa Josipom Juratović.

VL
KA
kajinx
13:46 02.07.2015.

Prvo UDBA izvede diverziju, onda hijene preuzmu zadatak napada na , vjeru, porodicu, povijest i sve što je vrijedno u Hrvata. Ista priča od 1945, pa do sada.

VL
OL
olrajt
13:53 02.07.2015.

..druže Juratoviću!...i vi ste u službi komunista!...i vi ste u službi onih koji iz petnih žila rade protiv Hrvatske !..i vi ste jedan od onih koji žele uništiti hrvatsku povijest ,između ostalog i prekrasni hrvatski pozdrav Za dom.......što ima ljepše nego živjeti i biti spreman za svoj dom svoju domovinu i svoju vjeru?....što drugovi i druže Juratoviću!

VL
PO
Polikarp
14:07 02.07.2015.

Svastiku je Udba objesila Hrvatskoj oko vrata. Jedan od razloga je i taj što nisu mogli podijeti povijesni hrvatski pozdrav, te su ja na ovaj način htjeli umrljati nacističkim znakom. Najbolji dokaz da udba stoji iza svastike je taj što još nisu pronašli počinitelja!

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:32 02.07.2015.

što bi on? hapsio, u logore one koji skandiraju za dom spremni. meni to i nije neki usklik međutim upravo ostaci jugo komunističkog režima su kriminalizirali sve hrvatsko himnu, kunu, ZDS, Crkvu, biskupe, obitelj. sve bi oni po revoluciomnarnim metodama u logor ili metak. fašisti i komunisti među koje spadaju i jugo komunisti s njihovim vođom Titom su isti, zločinci koji su pogubili u ime ideologije desetine milijuna ljudi. takve izjave smo imali u sred Sabora na dan državnosti 30. svibnja 1990. od partijske drugarice koja se protivila izvođenju hrvatske himne. zanimljivo da je bila urednica u državnim medijima i drugarica partijskog sekretara koji je razoružan narod ostavio na milost i nemilost genocidnom agresoru....pogledajte i divite se....https://www.youtube.com/watch?v=LZokDoWYP0k

VL
TV
tv5378
13:52 02.07.2015.

Gastarbjteru smeta povjesni Hrvatski pozdrav koji datira puno prije Ustasa i sve zbog toga da bi se zadovoljila Velikosrpsko-yugoslavenska laz.Da poznas povjest Hrvata,Juratovicu,ne bi olako prosipao gluposti.Za dom spremni je u operi Nikola Subic Zrinjski cesto spomnjan,je li,dakle i Ivan pl.Zajec bio Ustasa?

VL
BA
balance
13:52 02.07.2015.

Evo gos.Juratović malo sam prije bio na trgu I začudo svi nose crne majice i ustaške kape!!!!Nijemci su svoje skandiranje fino upakirali.Cijeli stadion skandira Sieg a onaj nastavak mijenja aplauz.Fino i kulturno a sad drugi neka razmišljaju što misle kad splaudiraju

VL
PO
Polikarp
14:11 02.07.2015.

Ako je njemački SPD pao na ovakvog zastupnika, onda nije ništa bolji od "hrvatskog" SDP-a!

VL
DU
Deleted user
14:17 02.07.2015.

Koji se kukuruz mi stalno moramo nekome ispričavati? Rođen sam poslije rata i sad sam već starac, a nikad nisam vidio nikakve ustaše, partizane, četnike, fašiste i antifašiste nego vidim debile i idiote koji me cijeli život cijepe u mozak bez ikakva objašnjivog razloga osim urođene ljudske podlosti! Sad nas budu još i Alemani kao negdašnji glavni promotori i realizatori ljudskog fašizma učili kako se moramo ponašati. Sve nam budu uzeli (ili već jesu) i još nam dijele lekcije. Nismo mi Nijemcima ništa dužni kao niti nikome drugome pod kapom nebeskom. Ne ću nabrajati ovdje sve koji su Hrvatsku (kao i Njemačka našu radnu snagu) iskorištavali kroz povijest – direktno i indirektno, ali to se ionako zna ... Nemam ja ništa protiv naših radnika na gostovanju Njemačkoj niti kaj su pobjegli iz Hrvatske, ali neka nas u domovini puste na miru ... Savjete neka daju svojoj djeci, a ne nama!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
14:23 02.07.2015.

Izvinite što malo mu ,mucam,no živjeli svi anti antifašisti...

VL
UJ
ujo41
16:30 02.07.2015.

ne muči nas svastika,to je već povijest nas uništava petokraka ta igračka nečastivog

VL
Avatar aunick
aunick
14:49 02.07.2015.

Jos jedan zagorec, jos jedan josip i jos jedan nadareni bravar. Gospodin Juretovic sigurno, uz Broza, potvrdjuje da Hrvati u svijetu mogu impresionirati i brez visokih skola. Obojica Josipa su pokazali sklonost da Hrvate poistovjecuju sa zlom bez mnogo razmisljanja.. Prvi bravar Joze je o Hrvatima lako sudio iz Beograda, drugi iz Berlina. Prvi je porucio da ce Sava prije poteci od Beograda prema Zagrebu nego ce Hrvati dobiti svoju drzavu no na srecu Hrvata ovaj bravar je pogrijesio. Joze iz Berlina svodi Hrvate na narod koji je opterecen fasismom i nacizmom zato sto je neko na travnjaku Hajduka iscrtao svastiku. Gospodine Juretovicu, ja protestiram, Hrvat sam i sa tom svastikom nemam nista a vas bi zamolio da Ministru Srbinu Ostojicu date vremena da sprovede istragu i budite sigurni on ce sa velikim zadovoljstvom objaviti vijest ako je to neki Hrvatski majmun uradio.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:50 02.07.2015.

Gospodine juratoviću dali vam je poznat podatak koja manjina drži večinu u hrvatskoj vladi, dali vam je poznat podatak da manjine prilikom zapošljavanja imaju pravo prvenstva ispred domicilnih hrvata, dali vam je poznat podatak ko upravlja pravosuđem, vanjskim i unutarnjimm poslovima, kulturom, poreznim upravama, dali vam je poznat podatak da su u hrvatsko društvo novinara instalirali za predsjednika nekakvog tamo profesora iz beograda, ima toga još gospodine juratoviću al od muke nemogu više ni nabrajat kakva sve poniženja hrvatski narod doživljava od ove nenarodne vlasti, barem se vi volite pohvalit činjenicom da slušate glas naroda....

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
16:22 02.07.2015.

Dakle po ovome ZDS je ustaški pozdrav. Što je onda hrvatska valuta? Predlažem prestanite primati Kune.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.