Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBI NAKON TRAGEDIJE
Povratak na članak

Kujundžićev rat s kolegama: Plemenitost liječničkog poziva blate niskim udarcima

Strenju Linić, Petrova i Jovanovića optužuje za jeftino skupljanje bodova na tragediji, a i sam je koristi za osvetu starim oponentima

Komentari 74

BR
brojevi
19:29 22.08.2018.

Za Petrova i sudruga Jovanovića mi je sve jasno ali Strinička me neugodno iznenadila. Zar se ne sjećaju ex-ministra Barišića kojemu je učinjena nepovratno nepravda a vinovnici iste nisu našli za potrebu da se ispričaju za lažna svjedočenja. Kujundžić je liječnik svjetskog glasa i visokih moralnih načela i ova hajka kao i bezbroj dosadašnjih pokazuju nemoć oporbe da se dokaže i afirmira pametnom političkom retorikom. Mladoj Republici ne trebaju hajkaći i propagitatori već ljudi zajedništva i napretka. Ovakova neodgovorna demokracija u kojoj cilj opravdava sredstvo uperena je protiv države a narod je rob političkih skorojevića i primitivaca.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:25 22.08.2018.

Već sam napisal - cjeli slučaj iskoristili su oporbenjaci za skupljanje političkih bodova....unaprijed osudivši i ministra i pogotof hitnu....znali su se prije obdukcije....Kujundžić se ne mora nikom sviđat al ni on digel hajku, ni on dotrljal soli na ranu roditeljima, ni on zmislil dijagnoze prije nalaza obdukcije....još ak spomenemo i naše medije....osobno vjerujem kak je Kujundžić vu pravu !!!

VL
ST
stefj
18:41 22.08.2018.

Hm, ovdje je oporba krenula tragediju koristiti za političke poene, a ne Kujundžić. Koliko god mislim da Kujundžić treba otići, ne mislim da treba otići radi ovog konkretnog slučaja... I reakcije se ne mogu usporediti, Kujundžić je napadnut, te se brani i osvećuje, no nije on koristio tragediju u svrhu samopromocije. Opet krive teze, opet izjednačavanje krušaka i jabuka...

VL
CR
crodux
18:36 22.08.2018.

čim kvazi hrvatski mediji linčuju nekoga ja znam da je taj čovjek nevin i da velika politika stoji iza svega, zato podrška Kujundžiću!!

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:47 22.08.2018.

Po ovim "novinarima niko se ne smio braniti od lesinara, hiena, politikantskih populista, antife i slicne lazljive perenospore!!! Nisu vam vise Zoran ili Ostoja na vlasti, ni nece nikada!!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:38 22.08.2018.

Ova Strenja ce uskoro poceti pucati po savovima koliko se ugojila na drzavnim jaslama ne radeci nista.

VL
DU
Deleted user
18:28 22.08.2018.

Uvjeren sam da je ovaj covjek vrhunski lijecnik svjetske kvalitete.

VL
BI
bikica7
21:58 22.08.2018.

Jovanović je ekspert za blebetanje jer osim što je radio na uništavanju hrvatskog školstva sada bi i u zdravstvu učinio isto.Petrovu je najbolje da potraži jednog psihića dok mu nije kasno.

VL
MA
Malenkost
21:53 22.08.2018.

Gospodo Novinari!! Razglabajte Vasu ulogu u ovom tragicnom dogadaju! Ma ni truna samokritike!! Nizak nivo izvjestavanja, na razini nekadasnje Arene. Balkan. Izgleda da su i novinari Uhljebi, kupili Diplome ili Titule, i kod njih Pseudo-Intelektualci.

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
19:46 22.08.2018.

Jovanović doktor , a ja sam uvjeren da je srbočetnik !?

VL
Avatar navijač
navijač
20:01 22.08.2018.

Na posljedice su trebali misliti prije nego što su napali čovjeka bez dokaza. Ako ovo završi na sudu Kujunđić će izaći kao pobjednik. Jedva čekam da Jovanče zakmeči da mu sude zato sto je serv.

VL
ST
Stipan
20:03 22.08.2018.

Jer vladati ima pravo samo onaj koji se pokori; vlasti je dostojan samo onaj koji služi.

VL
ON
ON
10:09 23.08.2018.

Očito je da nam u državi skoro ništa ne funkcionira .Zdravstvo je rak rana.Koliko je Kujundžić kriv neznam nisam mjerodavan niti sam upućen.Sdruge strane njegova arogancija,ponašanje prema svojim kolegama,omalovažavanje istih,govori sve o njemu.Mora otići.Tko da ga smijeni?Plenković taj je sretan da je skupio većinu,da ima sve ministre na broju,kakvi su oni,to je manje bitno.Bitno je da vrijeme prolazi i da novi izbori dolaze.Glasove će ponovo skrpati,branitelji,, uhljebi, crkva, dijaspora i dosta.A vi kojima se to nesviđa,autobusni kolodvor i put Njemačke.Tako to bude sve dok Evropa;ako do tada bude postojala,nerekne stop.Druga opcija je da narod dođe do pameti i rekne dosta je.

VL
SK
Skviki
18:56 22.08.2018.

Sad su svi krivi, samo ne onaj koji je usprkos opomena liječnika da asmatićari ne izlaze po toj vrućini.

VL
LE
levanda22
19:58 22.08.2018.

Nije liječnička licencija već liječnička licenca, a u množini liječničke licence,. Blago Hrvatskoj sa ovakim Ministrom i još gorim novinarima.

VL
DU
Deleted user
19:22 22.08.2018.

Kujundžić je od početka bio loš Plenkovićev izbor za ministra zdravstva. Jedan, nesumnjivo, izvrstan stručnjak u svojoj specijalnosti čije političke ambicije su prevelike u odnosu na njegov kapacitet. Ali...donekle je u pravu. Lešinariti političke bodove na račun tragične smrti jedne mlade osobe, stavljati ožalošćenu obitelj u sumnju , ne samo prema ministru već i prema cijelom zdravstvenom sustavu (nepovjerenje u rezultate obdukcije), mogu samo likovi poput jednog notornog jovanovića te nihilističkih osvetnika Petrova i Strenje Linić....Zakon o hitnoj zdravstvenoj zaštiti je donesen, ima puno nebuloza koje treba izmijeniti ili korigirati osobito u dijelu bolničkog hitnog prijema. Hrvatsko društvo je , nažalost, socijalističkog mentaliteta po principu " snađi se druže" i iskorištava hitne službe za i najmanje zdravstvene probleme što je katastrofalno za zdravstveni sustav. Liste čekanja su u UK i drugim državama EU i dulje nego u Hrvatskoj osobito za bolničke specijalističke preglede do kojih se mora proći nekoliko " liječničkih barijera". Promjenom ministra dobiti ćemo isto takvog stranački opterećenog, tek možda nakon izbora iz neke druge stranke. Nebitno HDZ ili SDP ili liberali itd.itd., jer politika u medicini ne donosi ni pacijentima ni medicinskoj struci ništa dobro.

VL
DU
Deleted user
18:49 22.08.2018.

Kujundžić je nesposobni primitivni Imoćan, koji pati od kompleksa manje vrijednosti u velikom gradu Zagrebu. Čovjek nije kapacitiran voditi ni dvije nacrtane ovce, a kamo li tako veliki sustav kao zdravstveni. Čovjek nije napravio ama baš ništa za dvije godine, a kad mu se to nabije na nos unda primitivno ispod razine pristojnoga uspoređuje svoje dosege s drugima. Kujunžiću, srami se!

VL
MA
Machak
08:26 23.08.2018.

Miješaju se kruške i jabuke. Nitko nije ministra napao po stručnoj liniji i nitko nije rekao da ne valja kao liječnik nego da je nesposoban kao političar i kao ministar zdravstva. A on svoje kritičare napada kao liječnike a ne kao političare što je jednostavno nedopustivo. Čangrizavi svadljivi nesposobnjaković. A Plenković ga još štiti!

VL
DU
Deleted user
19:52 22.08.2018.

Kujundzicu ne rise, stranački kolega i ratni nministar zdravstva te optužio za dezerterstvo, a tu osuđuješ i gaziš ženu koja je pet godina provela po ratnim sanitetima i ima uspješnu karijeru. Loš si političar i kvalitetan doktor, samom jedan u nizu, podnesi ostavku.

VL
NA
Napalm
20:34 22.08.2018.

Ja sam za da svi odu, komplet! I vlast i oporba.Ni jedni ništa dobraza ovu predivnu zemlju ne rade.Samo gledaju kako nas sve pokrasti i istjerati iz Hrvatske.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.