Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u HDZ-u

Kujundžić htio s Kosoricom imati zajednički skup u Sl. Brodu

jadranka kosor
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
07.05.2012.
u 20:25

Kujundžić je Jadranki Kosor sa cvijećem u rukama ponudio zajednički nastup na skupovima pred slavonskobrodskim hadezeovcima

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a koja se u ovome trenutku grčevito bori za reizbor na čelnoj poziciji najveće oporbene stranke dobila je u Slavonskom Brodu "nemoralnu ponudu" jednog od svojih protukandidata na stranačkim izborima.

Dr. Milan Kujundžić pojavio se, naime, u prostorijama slavonskobrodskog HDZ-a upravo u trenutku dok je tamo bila i Kosorova koja se sastajala sa izaslanicima stranačkog sabora, te joj je sa cvijećem u rukama ponudio zajednički nastup na skupovima pred slavonskobrodskim hadezeovcima.

Naime, u isto vrijeme dok je Jadranka Kosor imala sastanak u stranačkim prostorijama, Kujundžić je svoje simpatizere okupio u domu slavonskobrodske HVIDRA-e. Kosorova je cvijeće primila, ali je ponudu odbila. Iskoristila je to i kako bi prokomentirala trenutna zbivanja u vrhu HDZ-a.

– Da se kojim slučajem bira po načelu jedan član jedan glas, bez ikakvih problema dobila bi izbore. Ovako pojedina vodstva daju preporuke izaslanicima na saboru, no na izborima neće glasovati vodstva već izaslanici, i neka svatko glasa po svojoj savjesti – ustvrdila je Kosor koju su na putu u Slavoniju pratili i njeni najveći zagovornici Vladimir Šeks, Branko Bačić, Tomislav Ivić i Josip Đakić.

Komentara 9

OB
-obrisani-
20:48 07.05.2012.

Naravno, neupućeno mnoštvo lako pada na demagoške fraze i slatkoriječiva obećanja... ludom radovanja...zato i imamo crvenu rvacku i crven HDZ

SA
Savjest
21:02 07.05.2012.

Kakva mora biti ponuda jednog džentlmena dami da bi se mogla proglasiti nemoralnom?

Avatar madcap
madcap
20:46 07.05.2012.

Shvatili su da je Kakamarko u velikoj prednosti. No kasno je za ovo jer taj već ima pola delegata čvrsto u svojoj šaci. Još malo i HDZ je njegov a ovakvim činima njegovih protivnika se samo očituje njihova nemoć suprostaviti se njegovom utjecaju. Već je porušio sve zapreke. HDZ je dobio, nakon Tuđmana i Sanadera, svog novog cara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije