Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđen uzrok požara

Kuća im izgorjela drugi put u godinu dana zbog neispravnog dimnjaka

Slavonski Brod: Vatrogasci gase požar na obiteljskoj kući u naselju Podvinje
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
09.03.2022.
u 18:42

Požar su nakon dva sata lokalizirali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod

Policija je u suradnji s inspektorom za protupožarnu djelatnost dovršila očevid požara u slavonskobrodskom prigradskom naselju Podvinju koji je izbio u ponedjeljak, 7. ožujka oko 13 sati na obiteljskoj kući u vlasništvu 58-godišnjaka.

Provedenim očevidom utvrđeno je kako je uzrok požara neispravna izvedba vrata dimnjaka na prostoru tavana, gdje se otvoreni plamen proširio na drvene grede i konstrukciju krova, usljed čega je izgorjelo cijelo krovište.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, a o događaju slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Podsjetimo, u kući se u trenutku požara nalazila vlasnikova 86-godišnja majka koja je na vrijeme izašla te nije ozlijeđena.

Požar su nakon dva sata lokalizirali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

Nesretnoj obitelji Vukelić iz Podvinja kuća je izgorjela drugi put u nepunih godinu dana.


 

Komentara 2

UZ
uzdravlje
07:50 10.03.2022.

Treca sreca, vise nece imat tko da ju obnavlja.

MO
modovisisajteMaraschino
18:53 09.03.2022.

možda ću zvučat bezobrazno, ali prvi put je bila nesreća, sad je bila nemar. znači kuća obnovljena ali koga briga za sigurnost, ajmo opet po starom, štedimo nauštrb sigurnosti. za godinu dana ajmo opet ispočetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije