Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USTAV
Povratak na članak

Kuba pomilovala 2.604 zatvorenika, najviše od 2015.

Po najnovijim službenim podatcima objavljenima 2012., socijalistički otok ima 57.337 zatvorenika u populaciji s 11 milijuna stanovnika.

Komentari 4

ZI
zimerman
05:02 20.07.2019.

Većina njih , ja mislim. ...naj manje 90% su nevini politički zatvorenici . Radujem se ovom potezu oslobađanja, sa druge strane je žalosno što su uopće bili zatvoreni a sve u ime naroda :..."stara komunistička/socijalistička parola "

VL
MX
Mister X
09:17 20.07.2019.

Njemačko uvjerenje istražitelja je da je i u Americi 20-30 % osuđenih nevini. Kad se radi o "političkim" osuđenicima to je istina . Međutim u demokracijama nema toga jer jednostavno ne postoje tako da ih ni ne sudiš . Jer Jer nama tlo mogućnosti teren da se uopće pojave "politički" Ali zato ima sistem nadzora kontrole da je to nemoguće…. A ako se što i pojavi to su automatski teroristi ili njihovi simpatizeri. Sa druge strane u modernim društvima sa pravim čvrstim sistemom, ti se i takovi i sami pokušaji da pomisle ili da o tome probaju planirati nešto već se uočavaju i "rješavanju" kroz super nadzor - kontrolu- "špijunažu" svih i nevinih..

VL
MX
Mister X
09:03 20.07.2019.

Kako vidimo čitamo ako si kriminalac vlast te pomiluje, ako si poštenjačina nema milovanja, samo ostaju silovanja vlasti zakona nad neosuđenima -poštenima ….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.