Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • zimerman:

    Većina njih , ja mislim. ...naj manje 90% su nevini politički zatvorenici . Radujem se ovom potezu oslobađanja, sa druge strane je žalosno što su uopće bili zatvoreni a sve u ime naroda :..."stara komunistička/socijalistička parola "

  • Tihi:

    Njemačko uvjerenje istražitelja je da je i u Americi 20-30 % osuđenih nevini. Kad se radi o "političkim" osuđenicima to je istina . Međutim u demokracijama nema toga jer jednostavno ne postoje tako da ih ni ne sudiš . Jer ... prikaži još! Jer nama tlo mogućnosti teren da se uopće pojave "politički" Ali zato ima sistem nadzora kontrole da je to nemoguće…. A ako se što i pojavi to su automatski teroristi ili njihovi simpatizeri. Sa druge strane u modernim društvima sa pravim čvrstim sistemom, ti se i takovi i sami pokušaji da pomisle ili da o tome probaju planirati nešto već se uočavaju i "rješavanju" kroz super nadzor - kontrolu- "špijunažu" svih i nevinih..

  • Tihi:

    Kako vidimo čitamo ako si kriminalac vlast te pomiluje, ako si poštenjačina nema milovanja, samo ostaju silovanja vlasti zakona nad neosuđenima -poštenima ….

Još iz rubrike Vijesti

Lipik: Održana konferencija "Lipički korak u nove tehnologije - Budućnost je ovdje"
AMBICIOZAN PLAN

Mali Lipik želi biti središte razvoja umjetne inteligencije u Hrvatskoj

Split: Policijska kontrola na Bačvicama
SVE VEĆI PROBLEM

Kako je splitska policija spriječila krađu 47.000 eura od starije žene

3
NEOČEKIVANO!

HOS-ovci posvađali i Mostovce: Bulj napao Troskota koji se onda javno ispričao zbog rečenog

26