Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motiv ljubomora?

Drama u Sarajevu: U pucnjavi poginula djevojka, ubojica si je oduzeo život

Ilustracija
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
05.11.2019.
u 13:54

Prije samoubojstva Čaušević je otvorio vatru na policijske službenike koji su ga pronašli na lokaciji Gušča brdo, na području Istočne Ilidže.

Sarajevsko naselje Nedžarići jutros je probudila pucnjava koja je završila tragično. Kako prenosi Avaz Nedžad Čaušević ubio je Sanelu Trsten i ranio još jednu ženu. Ubojica si je oduzeo život nakon što ga je locirala i okružila policija.

Prije samoubojstva Čaušević je otvorio vatru na policijske službenike koji su ga pronašli na lokaciji Gušča brdo, na području Istočne Ilidže.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesretna je žena bježala od ubojice, a pretpostavlja se da je motiv ubojstva ljubomora.

Podsjećamo, Čaušević je jutros oko sedam sati ubio u sarajevskom naselju Nedžarići ubio Sanelu Trsten, a pritom je od zalutalog metka ranjena Senada Muhić, zaposlenica poduzeća 'Park',  ispred kojeg je i došlo do pucnjave.

Za ubojicom su tragali svi raspoloživi timovi najelitnijih specijalnih jedinica MUP-a Kantona Sarajevo.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
predator57
14:24 05.11.2019.

Idi bre,skinuli ga ko zeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije