Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NOVE SUBOCKE

Kršio mjeru samoizolacije, izazvao prometnu nesreću i teško ozlijedio biciklistu

policajci
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
06.04.2021.
u 14:05

Naknadno je pronađen i uhićen te je po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći

U subotu, 3. travnja oko 20,40 sati, na novljanskom području u mjestu Nova Subocka, dogodila se prometna nesreća u kojoj je muškarac zadobio teške tjelesne ozljede.

Nesreću je izazvao 25-godišnjak iz Lipovljana, koji je upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija. On je uslijed ne držanja dovoljnog razmaka, najvjerojatnije prednjim dijelom vozila udario u bicikl kojim je upravljao 69-godišnji muškarac koji na sebi nije imao reflektirajući prsluk i teško ga ozlijedio. Vozač je pobjegao s mjesta događaja, a da oštećenom nije pružio pomoć.

Naknadno je pronađen i uhićen te je po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će vozaču bicikla bit će uručena obavijest o počinjenom prekršaju.

Tijekom kriminalističkog istraživanje je utvrđeno da je 25-godišnjem vozaču određena mjera samoizolacije te mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan prekršajni nalog.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
istina_jako___boli
17:45 06.04.2021.

Na osnovu cega je odredjena mjera samoizolacije? Na osnovu lazljivog testa za koji cak i svjetska zdravstvena organizacija kaze da je neispravan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije