Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR Učenice Osnovne škole Siniše Glavaševića na manekenskom tečaju

Kroz igru i zabavu puno nauče

18.11.2008.
u 15:33

Ivana Skender Oršolić i Sanela Kralj, profesorice vukovarske OŠ Siniše Glavaševića, pokrenule su tromjesečni tečaj za manekenke koje pohađaju djevojčice od prvoga razreda osnovne škole pa sve do 22-godišnjih djevojaka.

– Cilj nam je da kroz zabavu i igru nauče neke vještine koje će im dobro doći tijekom cijeloga života. Na tečaju manekenstva polaznice nauče kako pravilno hodati i odijevati se, a doznaju i nešto više o frizurama, šminkanju i pravilnoj ishrani. Uključena su i brojna teorijska predavanja – rekla je Ivana Skender Oršolić.

Kako bi kroz praktične savjete što više naučile, s polaznicama su radile i frizerka Tanja Đorđević, liječnica Vesna Matejić, plesačica Irma Binec te Miss Hrvatske za 2006. godinu, Vukovarka Tatjana Jeremić.

– Super mi je tečaj i voljela bih ponovo proći kroz sve što je bilo organizirano. Imali smo prilike mnogo toga naučiti, što nam može pomoći u budućnosti. Bilo je zabavno i svakako nešto novo svima nama – rekla je Jelena Davidović, učenica sedmoga razreda i jedna od polaznica tečaja, koja bi se, kako je dodala, i u budućnosti voljela baviti manekenstvom.

Istaknula je i kako se kroz tečaj zabavljaju, pjevaju, plešu i uče, a voditeljice ih usmjeravaju i strpljivo prenose svoja iskustva. Profesorice, pak, najavljuju da će sljedeći krug tečaja manekenstva biti organiziran nagodinu, u ožujku ili travnju, te pozivaju sve zainteresirane učenice da se jave i iskoriste priliku naučiti nešto novo.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije