Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kriza u Njemačkoj ponovno otvara i njemačko pitanje: europska Njemačka ili njemačka Europa?

storyeditor/2024-01-17/PXL_REU_160124_108676988.jpg
REUTERS
23.01.2024. u 15:20

Höcke smatra i da se Njemačka mora prestati ispričavati zbog nacističke prošlosti, što je zaokret od 180 stupnjeva

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:19 23.01.2024.

Ja sam za Europsku Europu, a ne Afričko-Azijsko Europu.

MA
malosutra12
16:03 23.01.2024.

Njemačka je lokomotiva Europe barem za vrijeme kancelarke Merkel, a ta lokomotiva sa levima je počela kihati kao i svugdje kada dođu levi na vlast, što najbolje znamo na našim primjerima

MA
Maslac
22:20 23.01.2024.

Bojim se da ce biti rata mada mislim da ce razum pobijediti....kod nas u Münchenu se ne osjeti nista ali na periferiji Njemci govore da sada nije dobro ali da ce biti bolje....nezadovoljni su sa velikim prilivom stranaca....trebaju ljude u Njemackoj vojci ( nemora se imati ni Njemacko drzavljanstvo ) , Mercedes hoce rasprodati svoje auto-salone ( Zasto? )....Vuku pajkane prema Svicarskoj granici: Afrikanci dolaze u Italiju a Talijani da im nebi morali davati smjestaj,hranu i osiguranje im kupuju karte za Njemacku , Svicarci ih pustaju kroz Svicu a oni dolaze u Njemacku i tu ce i ostati ( pricao mi je to jedan dosta visoko rangirani Policajac ).Da Njemci imaju Brenu ta bi pjevala: bit ce belaja...nadam se da nisam u pravu. Pozdrav svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije