Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Krive ankete'

'Krivac za poraz na izborima su ankete koje su nas zavarale'

Boris Blažeković
Robert Anic/PIXSELL
16.04.2013.
u 14:22

Ankete su bile krive. Postigli smo rezultat koji nije tragičan u odnosu na HDZ, ali jest gubitak izbora i to, svima nama, mora biti putokaz za daljnji rad, rekao je saborski zastupnik i voditelj političke akademije HNS-a Boris Blažeković

U ove izbore ušli smo malo opušteno zbog zavaravanja anketama koje su bile objavljene prije izbora, gdje se govorilo da će ova koalicija uvjerljivo pobijediti i na kojima će glasovati čak 60 posto građana, što se pokazalo netočnim. Ankete su bile krive. Postigli smo rezultat koji nije tragičan u odnosu na HDZ, ali jest gubitak izbora i to, svima nama, mora biti putokaz za daljnji rad, rekao je saborski zastupnik i voditelj političke akademije HNS-a Boris Blažeković govoreći na javnoj tribini održanoj u Vukovaru dodajući da su putokaz za dalji rad skori lokalni izbori.

Govoreći o očekivanjima HNS-a na izborima u Vukovaru Blažeković je rekao da očekuje dobre rezultate i to zahvaljujući prije svega mladim ljudima .

- Ovo je vjerojatno najmlađi tim po godinama u HNS-u. To je ekipa koja, koliko vidim, ima najpozitivniju energiju unutar HNS-a i od nje očekujem znatno više nego što bi to očekivali u drugim okolnostima. Građani Vukovara sigurno će prepoznati tim mladih HNS-ovaca jer su to ljudi koji u potpunosti razumiju vrijeme i mjesto u kojem se nalaze, kao i političke i gospodarske procese. Oni su budućnost Vukovara, ali i zbog svog entuzijazma, energičnosti i rada, budućnost su za hrvatsku priču, rekao je Blažeković.

>>Hrvatski Srbi na izborima za EU parlament glasovali za HDZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije