Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni u bijegu

Kriva postaja: 50 ilegalaca iskočilo iz vlaka u Dugom Selu

imigranti (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
26.10.2013.
u 15:04

U Dugom Selu je njih pedeset, od čega 17 maloljetnika iskočilo iz vlaka i stalo bježati.

Dvadeset Turaka, 16 Sirijaca, 9 Palestinaca, dva Marokanca, dva Libijaca, te državljanin Senegala, pronađeni su jučer u Dugom Selu i Zagrebu nakon što su oko 14 sati iskočili iz vlaka na postaji u Dugom Selu. Putovali su na liniji Šid - Rijeka, a pretpostavlja se da su greškom izišli na krivoj stanici. 

U Dugom Selu je njih pedeset, od čega 17 maloljetnika iskočilo iz vlaka i stalo bježati. Većina njih tamo je i pronađena, dok su ostali zatečeni kod Ježeva na INI-noj benzinskoj stanici i u Sarajevskoj ulici koja vodi prema hotelu Porin u Zagrebu gdje su smješteni azilanti. Kod sebe nisu imali osobne dokumente, dakle granicu su ilegalno prešli, a nisu tražitelji azila tako da će biti vraćeni u Srbiju budući da postoje dokazi da su od tamo i krenuli.

>>Devetorica stranaca pokušala ilegalno prijeći granicu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije