Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar dvaju auta

Kriva je brzina – u nesreći na D5 smrtno stradao 62-godišnjak

prometna nesreća (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/3
27.12.2012.
u 17:28

Nesreća se dogodila zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku

Na nenaseljenom dijelu državne ceste D-5 između Pakraca i Omanovca danas se u dopodnevnim satima dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 62-godišnjak, javlja Policijska uprava požeško-slavonska.

Nesreća se dogodila u blagom desnom zavoju zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku. Tridesetsedmogodišnja vozačica izgubila je nadzor nad osobnim automobilom Opel Astra, vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed čega se vozilo zanijelo i prešlo na suprotni kolnički trak, nakon čega je bočnom stranom udarilo u prednji dio osobnog automobila VW Golf virovitičkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji vozač.

Tom prilikom smrtno je stradao putnik s prednjeg sjedišta iz Opela, vozačica je lakše, a 61-godišnja putnica sa stražnjeg sjedala teško je ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti. Vozač i 47-godišnji putnik Golfa teško su ozlijeđeni i ne nalaze se u životnoj opasnosti. Protiv 37-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije