Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćna presuda

Kristijanu Stojanoviću Kikiju 4 godine i 4 mjeseca zatvora za pokušaj ubojstva

Kristijan Stojanović Kiki
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
03.06.2014.
u 13:50

U obrazloženju predsjednika sudskog vijeća Vladimira Živajića naglašeno je kako je osuđujuća presuda donesena na osnovi priznanja koje je Stojanović dao u istrazi

Kristijan Stojanović Kiki nepravomoćno je osuđen na 4 godine i četiri mjeseca za pokušaj ubojstva Lea Paurevića u listopadu 2010. Opozvana mu je uvjetna kazna Općinskog suda u Splitu za teške tjelesne ozljede koje je nanio Jošku Svalini u zatvoru pa je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora.

U obrazloženju predsjednika sudskog vijeća Vladimira Živajića naglašeno je kako je osuđujuća presuda donesena na osnovi priznanja koje je Stojanović dao u istrazi, a koje se uklapa u ostale dokaze, poput iskaza Lea Paurevića o pronađenom i zapaljenom motorkotaču s kojeg je pucao.

>>Kristijan Stojanović Kiki prijavljen zbog ubojstva Ive Stipetića

Komentara 1

CO
coolman
15:37 03.06.2014.

a šta je sa kaznom za ubojstvo Ive Stipetića?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije