Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
154 9°C
  • larala:

    kud svi tud i mali mujo, tako i ministrica...nije bitno što se vani u školske sate ubrajaju, dodatne, izborne, izvanškolske, školske i sve ostale aktivnosti a u hrvatskoj ne.....bitno je da naša ministrica uvede duže vrijeme provedeno u školi i ... prikaži još!i na taj način djeci koja uče i žele znati više i bolje oduzme vrijeme i mogućnost da budu među najboljima . ipak, mi živimo u hrvatskoj gdje je bitna podobnost pa se treba pogodovati lijenčinama kažnjavajući sve one koji svojim radom i trudom remete kult podobnosti, lijenosti i nesposobnosti. mislim, stvarno je nedopustivo da jedno normalno, kulturno i vrijedno dijete jednog običnog šljakera ima bolje ocjene i jednog dana završi za zanimanja koja su u hrvatskoj predodređena samo za određene i još pritom ostane takvo neiskvareno i psihički zdravo.

  • ujo41:

    opet če se njemačke ofenzive učit po 10 sati svaka a domovinski rat spomenut u jednoj rečenici čim vidim ovu antifinu konjsku smrt odmah mi ne jasno..uskoro ocekujte i ćirilicu ii ruski jezik u školi

  • Thinker:

    Nigdje ne piše da u tim zemljama srednjoškolsko školovanje istovremeno traje kraće...dakle dolazi se na isto samo je kod nas fokus na ozbiljnosti i zrelosti učenika koji ranije odlaze stupanj dalje.

Još iz rubrike Vijesti

Kongres EPP-a
110
UVJERLJIVA PODRŠKA

Donald Tusk u Zagrebu izabran za novog šefa Europske pučke stranke

TENA MIŠETIĆ

Lijepa Plenkovićeva suradnica debitirala u novoj ulozi na skupu EPP-a

12
Aleksandar Vučić
ŠPIJUNSKA AFERA

Drama u Srbiji: Vučić sazvao krizni sastanak zbog ruskog špijuna

30