Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjelodnevna nastava
Povratak na članak

Kreće novi pilot-projekt: Prije devetogodišnje škole povećat ćemo broj školskih sati

Osim što imamo najkraće vrijeme trajanja osnovnoškolskog obrazovanja, naš učenici u školi provedu i najmanje vremena

Komentari 3

LA
larala
07:47 03.10.2019.

kud svi tud i mali mujo, tako i ministrica...nije bitno što se vani u školske sate ubrajaju, dodatne, izborne, izvanškolske, školske i sve ostale aktivnosti a u hrvatskoj ne.....bitno je da naša ministrica uvede duže vrijeme provedeno u školi ii na taj način djeci koja uče i žele znati više i bolje oduzme vrijeme i mogućnost da budu među najboljima . ipak, mi živimo u hrvatskoj gdje je bitna podobnost pa se treba pogodovati lijenčinama kažnjavajući sve one koji svojim radom i trudom remete kult podobnosti, lijenosti i nesposobnosti. mislim, stvarno je nedopustivo da jedno normalno, kulturno i vrijedno dijete jednog običnog šljakera ima bolje ocjene i jednog dana završi za zanimanja koja su u hrvatskoj predodređena samo za određene i još pritom ostane takvo neiskvareno i psihički zdravo.

VL
UJ
ujo41
09:15 03.10.2019.

opet če se njemačke ofenzive učit po 10 sati svaka a domovinski rat spomenut u jednoj rečenici čim vidim ovu antifinu konjsku smrt odmah mi ne jasno..uskoro ocekujte i ćirilicu ii ruski jezik u školi

VL
TH
Thinker
09:41 03.10.2019.

Nigdje ne piše da u tim zemljama srednjoškolsko školovanje istovremeno traje kraće...dakle dolazi se na isto samo je kod nas fokus na ozbiljnosti i zrelosti učenika koji ranije odlaze stupanj dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.