Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stupio na snagu zakon koji regulira rad agencija za naplatu

Kreće lov na licence utjerivača dugova, tko će ih dobiti nakon kazni regulatora

04.01.2024.
u 15:10

Zakonom su određena jasna pravila: dopušteno je kontaktirati dužnike telefonom i pisanim putem, i to poštom, e-mailom, kratkim SMS porukama ili prethodno ugovorenim načinom komunikacije, radnim danom od 8 do 20 sati, ne više od jednom mjesečno po istom ugovoru

Komentara 5

LU
luftbrenzzer
17:16 04.01.2024.

Treba zabraniti prodaju dugova. To su u startu mutni posli. Kome bi se građani obratili za svoja potraživanja recimo od države? Kome bi zvrndali telefoni ? AP-u?

G1
Gustav 13
16:27 04.01.2024.

Treba ukinut te agencije

DU
Deleted user
15:21 04.01.2024.

Na sastanku udruge agencija za naplatu dugovanja su rekli da će se žaliti i srušiti ovaj Zakon kao Živi Zid. Usput su donijeli odluku o dodjeljivanje nagrade za najuspješnije agencije - Zlatnog Hanžekovića, kao znak poštovanja prema onima koji su najviše doprinijeli za Stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije