Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duga akcija

Krava pala u dva metra dubok procjep u tlu, spasili je GSS-ovci

hgss, krava ,spašavanje (1)
Foto: HGSS
1/3
28.08.2013.
u 22:20

Spasitelji su poziv u pomoć primili u 21.55 sati, a izvlačenje je završilo u 3.10

Zadarski pripadnici HGSS-a sinoć su iz procjepa u tlu na području Medviđe izvukli kravu.

HGSS Stanica Zadar jučer je u 21.55 sati zaprimila poziv Centra 112 u kojem je mještanin Medviđe molio za pomoć. Radilo se o kravi koja je pala u dva metra dubok procjep u zemlji, koju vlasnik i njegov rođak sami nisu uspjeli izvući.

"Dvanaestero članova Stanice oko ponoći je stiglo do mjesta na kojem se nalazila zarobljena krava, a potom je uspješno izvedeno izvlačenje 400-tinjak kilograma teške životinje. Ova prilično komplicirana akcija, u kojoj se dodatna pažnja morala obratiti na sigurnost spašavatelje zbog daljnjeg mogućeg urušavanja tla, završila je u 3.10 sati, nakon čega su spašavatelji otišli kućama na zasluženi odmor", izvijestili su iz HGSS-a.

Ovo inače nije prvi put da su HGSS-ovci morali pomoći u spašavanju domaćih životinja. Tako su sredinom srpnja prošle godine iz 15 metara duboke jame na Biokovu izvukli kravu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije