Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krali sve, od bicikla i televizora do lovačkog noža

provala
Arhiva VL
Autori: mf/VLM,
10.02.2010.
u 10:13

U Vinkovcima i Šibeniku lopovi su provalili u domove iz kojih su ukrali bicikle, bušilice, alat, televizor, a u tri poduzeća vlasnici su oštećeni za oko 27 tisuća kuna.

VINKOVCI - Djelatnici Policijske uprave vukovarsko-srijemske završili su kriminalističko istraživanje nad Vinkovčaninom za kojega je utvrđeno da je počinio dvije krađe na štetu 33-godišnjeg i 58-godišnjeg Vinkovčanina.

Ukrao im je dva bicikla, dvije bušilice, dvije kutije s alatom, televizor, radiokazetofon, agregat i crpku za navodnjavanje te ih oštetio za 24.000 kuna.

Punoljetni hrvatski državljanin iz Nijemaca, utvrđeno je kriminalističkim istraživanjem, ukrao je 77-godišnjaku iz Otoka lovački nož vrijedan 1000 kuna. Protiv obojice slijede kaznene prijave mjerodavnim državnim odvjetništvima.

U istoj ulici provaljeno u tri tvrtke
U šibenskoj Ulici Stjepana Radića noćas je provaljeno u sjedišta triju tvrtki, kako kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Najgore su prošli u tamošnjoj autoškoli, odakle je lopov ili više njih odnio blagajnu u kojoj je bilo domaćeg i stranog novca, čekova te mobitela, sve zajedno u vrijednosti od oko 20 tisuća kuna.

U susjedstvu je iste noći u provali stradalo poduzeće iz kojeg je ukradeno više računala i fotoaparata, a oštećeno je za oko 7000 kuna, kako se procjenjuje.

U trećoj provali lopovi se nisu domogli plijena jer nije ukradeno ništa, kako se ističe. Nepoznati provalnici prijavljeni su za kaznena djela teške krađe, ističu policajci.

Ključne riječi

Komentara 3

XY
xychhr200
10:31 10.02.2010.

Pa čovjeku valjda nož treba da bi rezao đonove od cipela za hranu, jer više nema za kruh... zahvaljujući \"sposobnoj\" Vladi i saboru.

Avatar drInternet
drInternet
11:39 10.02.2010.

Ako ukradeš bušilicu - dobit ćeš 4 godine Lepoglave i oduzet će ti ukradeno. Ako ukradeš pola milijarde iz proračuna - dobit ćeš na 4 godine ministarsko ili veleposlaničko mjesto.

RA
rajko
12:53 10.02.2010.

To su neki kokošari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije