Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA OSUMNJIČENA ZA PROVALE, KRAĐE...

Krali novac, nakit te karticama plaćali raznu robu. Ukupna šteta 127.000 kuna

Kra?a nov?anika
Slavko Midzor/PIXSELL
08.01.2022.
u 11:27

Nakon što je završeno kriminalističko istraživanje, trojica osumnjičenika su  kazneno prijavljena.

Trojica muškaraca u dobi od 22, 31 i 25 godina sumnjiče se za  više teških krađa, računalne prevare, krađe... u kojima je pričinjena ukupna šteta od 127.000 kuna.   Sumnja se da je  22-godišnjak u kolovozu 2021. provalio u automobil parkiran  Ulici Janka Polića, da bi potom iz vozila ukrao mobitel.

Osim toga, sumnjiči ga se i da je  s još jednom za sada nepoznatom   osobom u svibnju, srpnju, kolovozu i rujnu 2021.  u šest navrata provalio  u stanove ili kuće u ulicama Otona Ivekovića, Blage Zadre, Glavnoj ulici, Ulici Ljiljana, Radničkoj i Ulici Fučeki. Provale su činili tako da su obijali vrata, prozore ili se penjali preko balkonskih ograda na visini od nekoliko metara. Uglavnom su krali novac i nakit. Nadalje,  u listopadu 2021., 22-godišnjak i još jedna zasad nepoznata osoba,  sumnjiče se da su u Ulici Slavka Kolara i Plitvičkoj, provalili u dva osobna automobila iz kojih su otuđili novac i mobitel. Isto su tako, u listopadu 2021. u Plitvičkoj ulici provalili u još jedan osobni automobil iz kojeg, nakon provale nisu ništa otuđili već su  pobjegli.  U svim tim provalama i krađama ukupna šteta je 119.000 kuna.

Što se pak tiče 31-godišnjaka, on se sumnjiči da je s još jednom za sada nepoznatom osobom početkom lipnja 2021. provalio u kuću u Ulici Ljubičica u Sesvetama. Ukrali su novčanik u kojem su bile bankovne kartice  kojom je 31-godišnjak, kako se sumnja potom u šest navrata s bankomata digao novac. Nakon toga je bankovnu karticu dao  25-godišnjaku koji je,  obavio 15 različitih transakcija kupujući po internetu. Tu je šteta 8000 kuna.

Nakon što je završeno kriminalističko istraživanje, trojica osumnjičenika su  kazneno prijavljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije