Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOKOMENTAR

Predsjednica i premijer neozbiljno se nabacuju pojmovima državnog udara

Andrej Plenković i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
30.11.2018.
u 17:50

Više o nadmetanjima premijera i predsjednice pogledajte u videokomentaru

Afera SMS uzburkala je hrvatsku političku scenu. Lažne SMS poruke izradio je Franjo Varga, informatičar kojeg je angažirao HDZ te je bio povezan s visokopozicioniranim članovima te stranke. 

- Franjo Varga povezan je s Vladom Galićem, savjetnikom predsjednice Republike Hrvatske za nacionalnu sigurnost, ali i s Milijanom Brkićem, zamjenikom predsjednika HDZ-a i potpredsjednikom Sabora - kaže novinarka Večernjeg lista Iva Puljić-Šego.

Pogledajte videokomentar:

Predsjednica je kao odgovor na ovu aferu objavila priopćenje u kojem je napala premijera Andreja Plenkovića da zataškava situaciju

- Predsjednica je jučer iz Banskih dvora odaslala vrlo iznenađujuće pa i neobično priopćenje u kojem je premijera Andreja Plenkovića optužila da zataškava situaciju, odnosno da ne želi sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se zapravo trebali preispitati elementi afere SMS pa i otkriti odakle u medije cure vrlo ozbiljne informacije iz tajnih istraga.-

Andrej Plenković je u svoju obranu rekao da predsjednica svaku situaciju tumači kao udar na sebe. 

Više o nabacivanjima s pojmom "državni udar" između predsjednice i premijera pogledajte u videokomentaru.

Andrej Plenković i Kolinda Grabar Kitarović
1/5

Komentara 58

Avatar nisam_robot
nisam_robot
18:15 30.11.2018.

Treba nam drugarica Sego Puljic bas na ovu temu. Ona je vjerojatno u "fake news" i "unistimo nepodobne izmisljenim podvalama" skroz gore u hierarhiji nasim medijama podobnih ideoloskih "novinara". I sada ona izigrava glas razuma?????

BR
brojevi
18:29 30.11.2018.

Sam naslov članka mi je jako vonjao na poznatu vl. mutikašu Šego a videokomentar to i potvrdio.

HR
Hrvatska
17:59 30.11.2018.

Predsjednica ima podrsku cijele Hrvatske,osim par komunista. Osvaja opet mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije