Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgluplji lopov

Kradljivac benzina zapalio auto jer je pušio na 'poslu'

krađa, požar
Foto: Youtube Screenshot
1/2
13.12.2013.
u 15:45

Incident se dogodio tijekom noći, a brzi dolazak i intervencija vatrogasaca spriječili su širenje požara na okolne automobile i zgradu

Svaki ''posao'' može poći po zlu pa tako i krađa goriva iz automobila parkiranog u podzemnoj garaži stambene zgrade. Uvjerio se u to jedan 26-godišnji Australac koji je, nakon što je pokušao zapaliti cigaretu dok je crpio gorivo iz spremnika, zapalio automobil, ali i sebe!

Incident se dogodio tijekom noći u gradu Millicentu, a brzi dolazak i intervencija vatrogasaca spriječili su širenje požara na okolne automobile i zgradu. Kada je vatra sanirana, policija je pretražila garažu i pronašla kradljivca s opeklinama na nogama. Muškarac je uhićen i optužen za krađu i izazivanje požara čija je ukupna šteta procijenjena na 100.000 dolara.

>>Ukrao motor, ispričao se i platio odštetu

Komentara 1

SO
Soljženicin
18:39 13.12.2013.

Kod nas bi dobio opomenu i invalidsku mirovinu. A što ćeš, netko brine o svojim ljudima, a netko ih odere po džepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije