Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HDZ-u
Povratak na članak

Kovačeva Opcija za promjene: Plenković je digao SDP iz mrtvih

Tim Mire Kovača objavio programske smjernice i tvrdi da ga na to nisu prisilila Plenkovićeva podbadanja

Komentari 39

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
23:19 06.03.2020.

Fućka mi se za HDZ, ali sjećamo se kada Kovač nije ni beknuo u trenutku odlučivanja hoće li Srbija otvoriti pregovore s EU-om.

VL
Avatar NO_KOMENT
NO_KOMENT
01:10 07.03.2020.

Miro ne sramoti se više.

VL
DA
danijelrukavina4
07:49 07.03.2020.

Daj Miro ne trkeljaj. Na izborima svak dobije onoliko glasova koliko zasluži. Koja ste vi opcija za promjene ? Gluposti. Stari moj pa ti i ta tvoja ekipa, isto ste "cicali" preko HDZ-a desetljećima, i sada ti, "kao", HDZ nee valja. Što niste izašli prije 20 i kusur godina. Luzeri. Do sada ste čkomili jer ste bili na pozicijama, lovica dobra i sve što uz to ide, sada kada su vam ugrožene pozicije od ovih mlađih koji dolaze, sada vam ne valja HDZ. Daj se čovječe ne sramoti. Kao da ste prespavali zadnjih 10-15 godina. I ne vidite da osim HDZ-a i SDP-a, postoje i neka druga dječica koja su se ubacila u politiku. Dječica narasla, stasala. Pozdravi ekipicu. A ekipica je stvarno prava - Vaso, Špic- papak, Zgrčka-raznoška, Izbavitelj ....bolje ne može.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:32 07.03.2020.

Kovačeva karijerna izjava je bila 2016.god. u Bruxellesu, dok je obnašao dužnost ministra vanjskih i europskih poslova. Tada je za Dnevnik HRT uživo izjavio:"Hrvatska će Srbiji blokirati pristupni ugovor 23 za članstvo u €U", a nije bio obaviješten da je dva sata prije toga Srbija te ugovore već potpisala 200 metara od mjesta sa kog je govorio. Mnogo simpatičan mladić.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:53 07.03.2020.

Nadam se pobjedi Plenkovića , čovjek je razuman modernih pogleda , Kovača smještam uz likove a' la Brkič i ostale koji domoljublje vežu uz vjeru , i nazadnjaštvo . Hdz su slične struje do pojavljanja Plenkovića vodile sve od smrtiića vodile sve od smrti g. Tudjmana i vidljivo je što su u moralnom i ekonomskom pogledu učinili ovoj Hrvatskoj , uhljebe ,nepotizam , korupciju , moralnu baruštinu u kojoj je dozvoljeno biti na misnom slavlju u prvim redovima i glumiti skromnog i poniznog vjernika a u svakodnevnom životu okorištati se vlašču radi osobnog boljitka . Ako stvarno HDZ želi opet postati no. 1 u Hrvatskoj takvih individua se mora riješiti jer birači to percipiraju .

VL
BU
Bubalamala
06:00 07.03.2020.

Ako se traži odgovornog za neuspjeh HDZ-a na izborima onda su to birači koji su rekli dosta nepotizmu ljudi na raznim funkcijama i lošim kandidatima.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
02:13 07.03.2020.

Ribič je svojim protuhrvatskim mjerama digao sdp iz mrtvih. Isto je učinio i prije 10-ak godina, pa umjesto da smo razvili poduzetništvo, imamo socijalizam, bez perspektive razvoja države.

VL
Avatar comparator
comparator
02:26 07.03.2020.

Isprva je izgledalo dobro kad je HNS spao na nulu ,a onda raspad demokracije. Plenkovič se poput Tita obračunava sa svima i s svakim .Njemu je stranka nepotrebna jer čemu bi zapravo trebala služiti ta naporna i komplicirana procedura kad se sve može riješiti po kratkom postupku . No malo se je zaigrao jer dvije iste partije narodu su previše i k tome članstvo HDZ-a u tom paketu s Plenkovićem baš i nije slično čistunstvu ljevice. Ništa to ne smeta našeg Andrea jer on zna što je dobro za Hrvatsku i narod će ga nagraditi pa bio on s lijevog ili desnog spektra, misli on drug ili gospodin sad već ni meni nejasna pozicija. Hm, možda baš ta pozicija ni nutra ni mimo s kombinacijom apsolutne kontrole cjelokupne vanjske i unutrašnje politike jednom dođe u modu ali ne ovdje i ne sada i možda je tu njegova pogrešna procjena raspoloženja građanstva !? Sve u svemu njega nije briga za ono što će se dogoditi kasnije i što će se dogoditi HDZ-u već mu je važno izgurati ovo razdoblje predsjedanja Unijom ili čine već (navodno Evropom !?)I kad sve ovo prođe onda će naš Andrej lijepo pronaći rješenje za sebe isto kao i za svoju štićenicu Kolindu Grabar Kitarović. Što mislite da Hrvatska nema još mjesta za diplomaciju ? Naravno da ima i da treba kadrova poput Bude Lončara i svjetski priznatih diplomata rado viđenih u krugovima zaduženih za Balkan i "regiju"!

VL
MO
moroder
23:39 06.03.2020.

drakula

VL
ŽO
žoržet
23:17 06.03.2020.

ako je plenković stvarno digao sdp iz mrtvih, onda znači da je to mjesto upražnjeno, pa je pred kovačem šansa da on sad hdz odvede onamo - u svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti koliko ima pristaša, a svoje 'sposobnosti' za takve pothvate ionako je već više puta, nažalost, pokazao javnosti široj od stranačke:)

VL
IS
Istina100
10:31 07.03.2020.

Miro Kovač.....bolno ružno stvorenje...Samo Hr moze izroditi ovakvo neljudsko biće !!

VL
NA
natrag
06:39 07.03.2020.

To sto su popljackali drzavu i imaju najbolje lopine u stranci, to nema veze. Jer HDZ zna

VL
PL
Playmaker
02:34 07.03.2020.

Nevjerojatno pa šta ti laprdaš???? Trošiš Vrijeme Hrvatskog Naroda i naše Djece itd

VL
DI
diazrm
00:44 07.03.2020.

Ova vlada ima iza sebe rezultate od nikad boljeg kreditnog rejtinga, udio duga drastično smanjen u BDP-u, skupi krediti zamijenjeni povoljnim, prvi put u povijesti imamo suficit i to dvaput zaredom, nikad više zaposlenih, povećan izvoz, vrlo dobar međunarodni položaj, Pelješki most pa do toga da Plenković Vučića nije dvorio po Hrvatskoj i da je zabranio huškaču Vulinu ulaz u Hrvatsku.

VL
ST
stefj
03:21 07.03.2020.

Da istina. Samo zahvaljujući Plenkoviću HDZ je doživio katastrofu na EU izborima i to je katapultiralo SDP. Gubitak predsjedničkih izbora je također Plenkovićevo djelo kad je napravio pritisak na KGK, gdje je ona promijenila cijeli svoj tim i s Plenkovićevim ljudima glatko izgubila izbore... Te iste ljude Plenković drži oko sebe, dokazano loše, te ne sumnjam da će izgubiti i parlamentarne izbore... Kovač nema šanse na unutarstranačkim izborima, isto kao što Plenković nema šanse na parlamentarnim. Ko da namjerno uništava HDZ. Tko zna, možda mu je to i cilj...

VL
DU
Deleted user
23:13 06.03.2020.

Kovač je dobar izbor, pronatovski, suverenist, demokršćanski orijentiran, vjerujem da će nakon pobjede na izborima umanjiti utjecaj Brisela na Hrvatsku državu

VL
MA
Majkomoja
08:09 07.03.2020.

Miro Kovač je ipak HDZ

VL
Avatar dzambo
dzambo
07:54 07.03.2020.

Da bi se ostvarila ''druga Svicarska'' ili barem 99% onoga sto su mnogi '90-tih se nadali da ce biti poslije raspada Yuge...vlast stabilna kojoj pucanstvo vjeruje u velkim % suradnja sa Europom i trgovina Ekonomski sa njom AL u vidu domacih kompanija koje bi vodili domaci sposobni biznismeni i ti isti zaposljavali na hiljade radnika sa jakim osobnim dohotkom na nivou jedne Svicarske il Njemacke, otvoreno trziste i dolazak zdravog stranog kapitala koji bi isto tak placao dobro i ulagao u HR a istovremeno placao porez na profit pogotovo ako su te 100% cisto strane kompanije, Kuna kao domaca valuta da se tiska u HR i da se krediti nedaju u stranoj valuti ili valutnoj kalauzi i da to bude sve u Kunama, a odlazak vanka svih onh koji ne bi bili zadovoljni sa osobnim dohotkom u prosijeku od 13,000-14,000 Kuna, svi zakoni bi se donosili u Saboru bez ikakvog upletanja bilo koje drzave ili organizacje ili unije iz vanka, granice HR drzave danonocno bi cuvali policajci i vojska ako dodje do nepredvidjeni situacija, dobra suradnja sa svim 'susjednim'' drzavama ALI sa nekim moralo bi se na cistac istjerat ono sto je bilo u ratu '90-tih, povratak vecine iz inostranstva u HR i povratkom njihovog novca da ulazu i grade u R HR. I jos nakoliko malih ''sitnica'' i to bi bilo onda koliko toliko sve ono sto su se mnogi nadali da ce biti kad su glasali na prvim Demokratskim izborima u drzavi novoj i ne bi se cak ni Yuga spominjala po novinama jer ne bi bilo ni razloga vecina bi bila zadovoljna....

VL
IL
ilustrator
09:40 07.03.2020.

trenutno hdz puši 2:0 svi očekuju i treći poraz, a ništa se ne mjenja, ništa se ne čini!

VL
ST
starter001
05:18 07.03.2020.

Kovač nije kapacitet , a Plenković je trojanski konj HDZ-a , treba osnovati Hdz2 ili opet doći s borbašima i riješiti trojanskog konja ,,, jer ovaj Plenković ostaje s obzirom da glasa samo članstvo koje plača članarinu , a to su večinom Plenkovićevi guzičari . .

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.