Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA

Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
28.05.2017.
u 17:35

Nemam ništa protiv članova SDP-a i njihove koalicije, poručio je Lučin.

HDZ-ovac Stjepan Lučin javno se ispričao osobama koje je njegova nedavna objava na Facebooku uvrijedila, a koju je odlučio ukloniti sa svog profila.

Radilo se o fotografiji osoba koje drže lijes na kojem je računalno namontiran znak SDP-a dok su lica SDP-ovaca Ante Kotromanovića, Zorana Milanovića, Ranka Ostojića i Borisa Lalovca. Uz tu fotografiju Lučin je još poručio: 'Sad ćemo joj još u Trogiru glavu otkinit, da crkne do kraja'. Na fotografiji je pisalo i 'Krepala je zmija jugoslavenska'.

- Dakle, fotografija sa integriranim tekstom je samo prenesena sa FB grupe Hrvatska Politička Desnica, a komentar koji je dodan jest figurativan i metaforički, a uz to ima i emoticone na kraju, što govori o tonu istog. Ukoliko je nekoga ovakva objava povrijedila, ovim se želim ispričati, a istodobno i ponoviti da rečena objava nema nikakve veze sa stvarnim životom, stavovima koje zastupam ili političkom opcijom kojoj pripadam, ali činjenica jest da se dogodila, u nezgodnom vremenu, te da je stavljena u negativan kontekst.

Poštujem sve osobe različite političke orijentacije. Poštujem sve građane Trogira, i u ovom trenutku želim sve najbolje za rodni grad.

Nemam ništa protiv članova SDP-a i njihove koalicije. Želim da svi građani Trogira daju svoj doprinos boljitku ovog grada - poručio je Lučin koji nije očekivao da će njegova objava dobiti veliki publicitet.

Foto: Facebook/ Naš potok

Na njegovu 'šalu' reagirao je Kotromanović. On je 'junačini iz Trogira' poručio kako njegov otac nikada nije bio komunist niti mu je mama 'bila vojna lekarka'.

- Ja nikada nisam bio član partije, a niti oficir JNA. Za obranu 'jedne Hrvatske' prijavio sam se još krajem 1990. godine - poručio je Kotromanović i dodao da je prošao sva ratišta te sudjelovao u 50 diverzantskih akcija.

- A tebe Hrvatino, ja jugoslavenska zmija podsjećam da u tvojim redovima ima na desetke tisuća komunista, kosovaca, udbaša... Oni su bili i sada su ministri, župani, gradonačelnici, zastupnici i živi bili još 100 godina. Nadam se da te glave nećeš sjeći i da će biti pošteđene u tvojoj 'jedinoj Hrvatskoj' - stoji u objavi Kotromanovića.

Komentara 154

ST
Stormbringer
18:03 28.05.2017.

Čovjek veli samo da jugo zmiju treba dokrajčiti.Zašto se tu Kotromanović pronašao i uvrijedio?!

GV
Giovanni Vidal
18:33 28.05.2017.

Što možemo zaključiti nakon ove objave g. Kotromanovića? Možda to da smo četri godine imali polupismenog​ ministra....

DU
Deleted user
17:50 28.05.2017.

Ovaj narod je sit domoljuba dugackog jezika i njihovog domoljublja ... A jedan od oglednijih primjeraka je Ante Kotromanovic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije