Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"mi smo zaslužni"

Kosor: Josipović i ja potpisat ćemo pristupni ugovor 9. prosinca

opatija, josipović, kosor, jurčić (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
10.11.2011.
u 17:33

Za mene je 9. prosinca i inače najvažniji dan jer je to rođendan moga sina, otkrila je premijerka.

Poljsko je predsjedništvo potvrdilo: 9. prosinca u Bruxellesu predsjednik Josipović i ja potpisat ćemo Pristupni ugovor – rekla je premijerka Jadranka Kosor u četvrtak poslijepodne nakon 161. sjednice Vlade.

– Sjajna vijest za Hrvatsku, sjajna vijest za hrvatsku Vladu i za mene osobno kao predsjednicu Vlade – rekla je Kosor.

– Dozvolite da kažem nešto sasvim osobno, mislim da to nitko neće zamjeriti: za mene je inače 9. prosinca najvažniji dan u životu jer je to rođendan moga sina – otkrila je premijerka.

Kosor je također otvoreno rekla da su oni, tehnička vlada, najzaslužniji što su pregovori završeni jer su na ljeto bili beznadežno blokirani, a oni su ih odblokirali pronalaskom rješenja za granični spor sa Slovenijom. No zahvalila je i svima koji su pridonijeli završetku pregovora, prije svega građanima i građankama Hrvatske.

Komentara 235

IT
i_tata_bi_sine
21:30 10.11.2011.

Nećeš

SA
saad
05:31 11.11.2011.

Sto ako referendum ne prodje?

OB
-obrisani-
18:21 10.11.2011.

Škopljanac Lovro sin Škopljo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije