Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mailovi Martine Dalić
Povratak na članak

Kosor: Dopisivanje Martine Dalić je neprihvatljivo, ali nije na meni da pozivam na ostavku

9Stalno zaboravljamo da je glavni krivac za stanje u Agrokoru Ivica Todorić, ali korespondencija ministrice Dalić i priprema dokumenata u tajnosti apsolutno nije prihvatljiva', komentirao je Kosor

Komentari 3

DU
Deleted user
13:30 09.05.2018.

Potpuni slom pravne države i političkog sustava u Hrvatskoj. Da vlada izvrši kolektivno samoubojstvo na trgu, a ne da da ostavku, ne bi bilo neprimjereno s obzirom na razmjere štete. A na kome je da traži ostavku, blento blentavi?

VL
JF
jfk
13:45 09.05.2018.

Saborski zastupnik kaže da nije na njemu da poziva na ostavku ministricu čije je ponašanje po njemu neprihvatljivo. Demokracija na hrvatski način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.