Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNE REZOLUCIJE

Korupcija u vrhu EP-a: Nema nikakvih dvojbi oko toga što je najslabija točka za korupciju

17.12.2022.
u 22:14

"Ne mogu NGO-i zamijeniti redovan politički postupak. Sad se pokazuje da su oni bili 'backdoor', stražnja vrata. Ali nećemo zbog toga zanemariti cijelu NGO scenu"

Komentara 7

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
23:05 17.12.2022.

Ursula von der Pfizer. 37 mlrd eur.

PL
pluralnikatolici
22:47 17.12.2022.

mi već 6 godina imamo vlast koja se održava žetončićima.što ti veliki europejci i borci za vladavinu prava kažu na tu činjenicu.što se je ovdje govorilo kad smo ulazili u europsku uniju-trebamo uć da konačno stanemo na kraj korupciji ii žetončićima,da toga u uljudnoj europi nema i da bi se svakome tko bi se usudio pokušat na taj način ostat na vlasti za sva vremena zatvorila vrata te uljudne europe.... i vidim kako su izolirali plenkovića nakon potkupljivanja i ucjenjivanja zastupnika. ili oni jadni nisu znali za žetončiće.isto ko i krasnec i kolege mu novinari koji rade u medijima financiranim oglasima javnih monopolista.objavite krasnec vi novinari novčani tok svojih medijskih kuća pa da vidimo koliko novca zaradite od prodaje svog proizvoda a koliko od oglasa javnih monopolista...

Avatar Cantor
Cantor
03:09 18.12.2022.

Parodija demokracije. Tzv NGO koji se financira sa državnim novcem? Navodno bi NGO trebao služiti kao nezavisni „korektor” ili neka vrsta nadopune za nedostatke u sustavu koji je već debelo naplatio svoj nerad kroz previsoke poreze. Država dakle silom opljačkaa (pardon, naplati) novac građanima i gospodarskim subjektima, onda nije u stanju obaviti niti dio posla koji je petljanjem u sve i sva navukla na sebe i onda će valjda NGO-i također plaćeni sa tim istim otetim novcima navodno popraviti stvar? A sve to će nadgledati tzv. „časno” nezavisno sudstvo koje isto sudjeluje u podjeli pljena i koje kao bonus nitko ne smije ništa pitati nego se samo istima klanjati kao olimpijskim božanstvima. Stvarno genijalan plan. I onda se svi čude odakle neodgovornost i korupcija a kao živimo u demokraciji i sve je to zato jer smo mi to tako htjeli i tražili. Naravno, svi mehanizmi direktnog građanskog nadzora ili utjecaja na odluke u realnom vremenu su potpuno impotentni i operativno neprovedivi ili zakonski zabranjeni. Uključno i strogi nadzor nad „slobodom” govora uključno i zatvor ili financijski progon za najglasnije. Stvarno demokratski....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?