Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA NINČEVIĆ
Povratak na članak

Koronavirus ima i splitska liječnica: 'Sve je počelo s jakom glavoboljom'

To je kao srednje teška gripa s jakom, jakom glavoboljom i nekakvim čudnim senzacijama u vratu i području ždrijela, bolovima u rukama, nogama i mišićima".

Komentari 7

BA
babovac
11:07 29.03.2020.

Glavno da je život stao zbog srednje jake gripe... školska godina je u pitanju, turizma neće biti, tisuće ljudi dobilo otkaze, zatvorilo radnje, ne možeš maknut iz grada... A najgore od svega je histerija i manipulacija.

VL
DU
Deleted user
03:52 27.03.2020.

Vrući čaj je inače jedan od gl. faktora rizika za tumor jednjaka, znano kod nekih dalekoist. naroda koji ga tako piju, odnosno ovo gore je nesretno izabrana fraza - doista jest virus osjetljiv na toplinu jer mu ovojnicu "rastopi" (iz te skupine je i virus gripe i zato se ona javlja u najviše hladnom razdoblju godine), ali ne u ovoj poveznici odnosno vruć čaj nema utjecaja na tjelesnu temperaturu nego predstavlja i sam zdravstvenu ugrozu.

VL
TH
than
02:18 27.03.2020.

Simptomi su od osobe do osobe. Kao i za običnu gripu. Ne znam odakle joj to da je virus osjetiljiv na vrućinu, pa da pije vruće čajeve. Da je virus osjetljiv na vrućinu svi bi završili u sauni. Em vruće, em silna vlaga. Sve što mu kao smeta, ali biti će da je to daleko od istine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.