Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -2°C
  • babovac:

    Glavno da je život stao zbog srednje jake gripe... školska godina je u pitanju, turizma neće biti, tisuće ljudi dobilo otkaze, zatvorilo radnje, ne možeš maknut iz grada... A najgore od svega je histerija i manipulacija.

  • mikrogrizzly:

    Vrući čaj je inače jedan od gl. faktora rizika za tumor jednjaka, znano kod nekih dalekoist. naroda koji ga tako piju, odnosno ovo gore je nesretno izabrana fraza - doista jest virus osjetljiv na toplinu jer mu ovojnicu "rastopi" (iz ... prikaži još! te skupine je i virus gripe i zato se ona javlja u najviše hladnom razdoblju godine), ali ne u ovoj poveznici odnosno vruć čaj nema utjecaja na tjelesnu temperaturu nego predstavlja i sam zdravstvenu ugrozu.

  • than:

    Simptomi su od osobe do osobe. Kao i za običnu gripu. Ne znam odakle joj to da je virus osjetiljiv na vrućinu, pa da pije vruće čajeve. Da je virus osjetljiv na vrućinu svi bi završili u sauni. Em vruće, ... prikaži još! em silna vlaga. Sve što mu kao smeta, ali biti će da je to daleko od istine.

Još iz rubrike Vijesti

A registered nurse walks out of a hospital during the outbreak of Coronavirus disease (COVID-19), in the Manhattan borough of New York City
testiranje potvrdilo zarazu

Novorođenče staro šest tjedana žrtva koronavirusa

Vilim Ribić
Burno u Otvorenom

Ribić se sukobio s poduzetnikom: Prema kome da budemo solidarni, prema kapitalistima?

19
Poljoprivreda
TRGOVAČKI LANCI IH ODBIJAJU

Povrćari: Za koga da proizvodimo kad su tržnice zatvorene