Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Korisne informacije i zabava u vašem sandučiću

Ilustracija
PR
Autor
PR članak
29.12.2008.
u 16:40

Pošto-poto mapa je omot-novina Hrvatske pošte unutar kojih ćete osim reklamnih sadržaja pronaći i razne članke koji se bave aktualnim temama te nagradne igre

Vjerojatno ste već primijetili u svojim sandučićima Pošto-poto mapu unutar koje možete naći različit reklamni sadržaj. Pošto-poto mapa usluga je posebne, skupne, dostave neadresirane pošte (reklamnih materijala, letaka, kataloga i sl.) u obliku ilustriranog omota-novina.

Sadržaj novina je raznolik i aktualan te možete unutar svakog broja pronaći nešto za sebe - od recepta, savjeta o prehrani, održavanju kućanstva do pripreme za skijanje, novosti o literarnim djelima, filmovima i sl. U svakom broju pronaći ćete zanimljive recepte te vam predlažemo da ih sakupljate i tako napravite svoju malu kuharicu. Osim zanimljivih tema, očekuju vas i nagradne igre.

U isto vrijeme Pošto-poto mapa odvaja vašu poštu od reklamnih poruka te vam omogućuje da vlada red u sandučiću. Reklamne poruke koje se nalaze unutar pošto-poto možete pročitati u vrijeme kada vam to odgovara, odnosno kada su vam te informacije potrebne. Nema više razbacanih letaka po vašem sandučiću koji vas zatrpaju kada ga otvorite.

Pošto-poto mapu možete očekivati svaki mjesec u svojim kućanstvima potpuno besplatno. U sljedećem broju tema je Valentinovo i savjeti koji vam mogu pomoći da dan svih zaljubljenih provedete romantično s voljenom osobom.

Želite prijaviti greške?