Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kaznena prijava
Povratak na članak

Koordinacija udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata traži smjenu cijelog vodstva HAVC-a

"Zasuti smo novim dokumentima i dokazima za najteža kršenja Zakona od strane ravnatelja i UO HAVC-a", izvijestili su u priopćenju.

Komentari 8

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:09 16.10.2016.

Još jedan u nizu dokaza pljačke i omaložavanja hrvatskog naroda od strane orjunaške bande.

VL
CO
covic212
23:03 16.10.2016.

POSTOVANI HEROJI SLAZEM SE DA MJENJATE,JER NI BLIZU NEMATE ONO STO STE ZASLUZILI.MI U STRANIM ZEMLJAMA SVIJETA,MI SMO BILI UZ VAS SVAKE MINUTE,TE OKRENILI CIJELI SVIJET NA NASU STRANU.MISMO UZ VAS iI AKO NAS DANAS HRVATSKI LIDERI MRZE.HEROJI ZELIM VAM SVAKO DOBRO.

VL
GU
gustirna
22:37 16.10.2016.

Nemojte tako ostro...jer bi se oni mogli angazirati svoga cvitana da vas malo optuzi za uznemiravanje antifasista i tekovina revolucije...i kako rece jugovoditeljica yutelovog dnevnika 'blago zadro je zastavljao srpske tenkove u vukovaru'....a ne njihove jugoslovenske... njihove jna ,sa vrhovnim zapovjednikom mesicem....

VL
AR
arjavas
09:43 17.10.2016.

Dajte već jedamput napišite koje to braniteljske udruge od preko tisuću kolko ih ima "kordinira " ova " šminkerica " i kolko te udruge imaju članova ? Kojeto udruge predstavljau likovi iza nje ? Ovdje se radi isključivo o tomeo tome da se pod svaku cijenu želi u ministarskoj fotelji zadržati Hasanbegovića . Stalno se manipulira sa invalidima , nakon Čondića , Glogoškog sada opet u prvi plan guraju čovjeka u kolicima koji vjerovtano nema pojma kaj ustvarin radi HAVC. Ovoj gospođi se očito omililo naslikavanje pred TV kamerama i novinarima , pa sad zajedno sa Glasnovićem svaki drugi dan saziva konferencije za tisak . mediji očito nemaju ništa uzbudljivije za pisati , jer je ovo sastavljanje vlade pomalo dosadno , pa sad guraju u prvi plan ovu grupicu samozvanih predstavnika imaginarnih branitelja, koji bi uređivali kulturnu politiku Hrvatske . Podnejli su kaznenu prijavu , i sad valjdabtrebaju biti svaki dan na TV ekranima i u noviinama . Tisuće ljudi podnosi kaznene prijave za svašta , pa to uopće ne znači da je netko zbog toga kriv . Valjda je relevantno kaj bu rekel DORH i eventualno sud , ili ćemo prihvatiti kao gotovu stvar već samu prijavu kao dokaz počinjenja kaznenog djela ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.