Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kaznena prijava

Koordinacija udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata traži smjenu cijelog vodstva HAVC-a

Zorica Gregurić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
16.10.2016.
u 20:48

"Zasuti smo novim dokumentima i dokazima za najteža kršenja Zakona od strane ravnatelja i UO HAVC-a", izvijestili su u priopćenju.

Koordinacija udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata podnijela je novu kaznenu prijavu protiv ravnatelja i Upravnog odbora Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC) te upozorila na, kako navode, kršenje zakona od strane HAVC-a.

"Zasuti smo novim dokumentima i dokazima za najteža kršenja Zakona od strane ravnatelja i UO HAVC-a", izvijestili su u priopćenju iz Koordinacije te naveli da je HAVC 23. rujna opet dodijelio novac producentu filma "15 minuta-Masakr u Dvoru" - Nukleus filmu.

Ističu da je to kršenje pravilnika jer je člankom 6 zabranjeno sudjelovanje na javnim pozivima HAVC-a onima koji su prekršili ugovorne obveze.

U pismu koje ispred Koordinacije potpisuje Zorica Gregurić zahtijevaju smjenu cijelog vodstva HAVC-a.

>>Glasnović i Gregurić dijelili zastupnicima CD-e s filmom 'Masakr u Dvoru'

>>Braniteljske udruge demantiraju Obuljen: 'U njezinu demantiju nema niti jedna istinita tvrdnja'

>>Nina Obuljen Koržinek: Izložena sam hajci otkad me mediji spominju kao buduću ministricu!

Komentara 8

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:09 16.10.2016.

Još jedan u nizu dokaza pljačke i omaložavanja hrvatskog naroda od strane orjunaške bande.

CO
covic212
23:03 16.10.2016.

POSTOVANI HEROJI SLAZEM SE DA MJENJATE,JER NI BLIZU NEMATE ONO STO STE ZASLUZILI.MI U STRANIM ZEMLJAMA SVIJETA,MI SMO BILI UZ VAS SVAKE MINUTE,TE OKRENILI CIJELI SVIJET NA NASU STRANU.MISMO UZ VAS iI AKO NAS DANAS HRVATSKI LIDERI MRZE.HEROJI ZELIM VAM SVAKO DOBRO.

GU
gustirna
22:37 16.10.2016.

Nemojte tako ostro...jer bi se oni mogli angazirati svoga cvitana da vas malo optuzi za uznemiravanje antifasista i tekovina revolucije...i kako rece jugovoditeljica yutelovog dnevnika 'blago zadro je zastavljao srpske tenkove u vukovaru'....a ne njihove jugoslovenske... njihove jna ,sa vrhovnim zapovjednikom mesicem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije