Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Kontroverzni poduzetnik Dubravko Kohek u predsjedničkoj utrci

Kohek se posljednjih dana u javnosti pojavio kao predstavnik tvrtke TS-TriStar Imperial International Credit Institute koja bi kreditima trebala ući u suvlasništvo tvrtke Pevec, a sve radi spašavanja te kompanije.

Komentari 9

BT
bili-tartuf
16:22 19.10.2009.

cúdan miljoner,...kada je fotelja, tezá od njega ??..-:)

VL
MM
Mladen Miletić
13:47 19.10.2009.

Kontroverzni poduzetnik Dubravko Kohek u predsjedničkoj utrci.. Dobro je daj e jedini Kontra, ostali su svi perverzni..

VL
CH
Changi
14:14 19.10.2009.

Jadna ti je Hrvatska...koji sve likovi je podcjenjuju i kandidiraju se da nam budu predsjednik....Šaka jada!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:20 19.10.2009.

Aaaaa, majke ti mile, pa tko se sve neće kandidirati za predsjednika? S jedne strane okorjele komunjare, s druge strane imamo i pevaljku, s treće strane novokomponirane tajkune bez porijekla imovine, pa onda imamo i druga bandića koji ni sam nezna šta hoće i još negdje nateže onu zidarušu (ožujsku pivu), pa čak se i onaj od Malnara cigo hoće kandidirati. Hebote, pa ova država ispada k\'o nečija privatna prčija. Ajde ekipa, onda je najbolje da ja objavim svoju sliku ( nemoj tko da je plašio djecu s njom), a ljepši sam od svih kandidata i imam legalno završenu školu ( čak i jedan popravni i to iz hrvatskog), pa da glasamo za mene da se izvučem iz kredita.

VL
Avatar gilera
gilera
16:46 19.10.2009.

pa to je tip iz kutine koji drži pub,navodno da mu je bio zatvoren,neka od inspekcijskih službi mu je zatvorila taj pub.... pa neka se kandidira to je njegovo demokratsko pravo,ali nema šanse samo će bez veze potrošiti lovu,a vjerojatno mu treba i malo popularizacije ako želi kupiti atraktivno zemljište u kutini na kojem je nedavno napravljen pevec koji sada prolazi ovu krizu,idealna prilika da se vukovi dočepaju ranjene lovine...,a ovo da će otvoriti tvornicu ćelija,to je paravan a država daje velike poticaje za tu proizvodnju

VL
DE
demokršćanin
17:42 19.10.2009.

PRAVA OSOBA ZA PREDSJEDNIKA! Možda čovjek zna barem jedan strani jezik!

VL
Avatar gilera
gilera
19:18 19.10.2009.

možda sam zamjenio ovog tipa,s drugim nisam siguran,ajde kutinčani recite nešto tko je taj tip

VL
RA
rajko
21:46 19.10.2009.

ovaj ko da je na dopu

VL
KI
KIKA111
22:21 22.10.2009.

Šta da vam kažem? Mulj!!! Nije on vlasnik Puba, već njegov brat sa jednim tipom. Pub je zatvoren bio samo jer je radio poslije 01.00 - prekoračenje radnog vremena. 100% istinito. Dubravko je vlasnik ogromne zgrade koja je prazna jer nema nekih dozvola. Koliko se zna, nije zaposlen, vozika se u autu cijele dane, hihi... Ima krasnu ženu, skromnu i pobožnu. On je više macho tip, ali nije glasan (tiha voda brege dere). Ali nama je to presmješno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.