Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kontroverzni poduzetnik Dubravko Kohek u predsjedničkoj utrci

dubravko kohek
Davor Višnjić
19.10.2009.
u 13:15

Kohek se posljednjih dana u javnosti pojavio kao predstavnik tvrtke TS-TriStar Imperial International Credit Institute koja bi kreditima trebala ući u suvlasništvo tvrtke Pevec, a sve radi spašavanja te kompanije.

Dubravko Kohek, kontroverzni poduzetnik objavio je u ponedjeljak, u hotelu Kutina, svoju predsjedničku kandidaturu. Njega je za predsjednika kandidirala njegova stranka - Hrvatska kršćanska demokratska unija.

Kandidatura Dubravka Koheka dolazi u vrijeme kada se on pojavljuje kao potencijalni spasitelj posrnule Pevec grupe, no o tome Kohek nije htio govoriti. U predstavljanju svoje kandidature naglasio je da će njegovi glavni ciljevi biti stvaranje nove i potpuno drukčije slike Hrvatske koja će se bazirati na efikasnom rješavanju vanjskog duga zemlje u kratkom vremenskom periodu te temeljitoj preraspodjeli sadašnjih postojećih centara moći, koje, prema njemu, stvaraju nepodnošljivu socijalnu situaciju u državi.

Kohek se posljednjih dana u javnosti pojavio kao predstavnik tvrtke TS-TriStar Imperial International Credit Institute koja bi kreditima trebala ući u suvlasništvo tvrtke Pevec, radi spašavanja te kompanije.

Prvo bi TriStar odobrio 20 milijuna eura s čime bi se podmirili dugovi prema dobavljačima. Napao je ponašanje poslovnih banaka u Hrvatskoj, optuživši ih za kamatarenje poduzetnika, a interes u Pevecu obrazložio je tvrdnjom da će na Pevecovu zemljištu tvrtka S+R Maschinenbau GmbH, usko vezana uz TriStar, izgraditi tvornicu solarnih ćelija.

Ključne riječi

Komentara 9

MM
Mladen Miletić
13:47 19.10.2009.

Kontroverzni poduzetnik Dubravko Kohek u predsjedničkoj utrci.. Dobro je daj e jedini Kontra, ostali su svi perverzni..

CH
Changi
14:14 19.10.2009.

Jadna ti je Hrvatska...koji sve likovi je podcjenjuju i kandidiraju se da nam budu predsjednik....Šaka jada!!!!

BT
bili-tartuf
16:22 19.10.2009.

cúdan miljoner,...kada je fotelja, tezá od njega ??..-:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije